Kl 10.00
14 September Kl 11.00
Stora Scenen
Kl 12.00
Kl 9.00
Kl 10.00

Så skadar intervjuprocessen bolagens employer brand - och det här kan vi göra åt det

Panelmedlem Emelie Sillén

People Partner Telia Company

Emelie har lång erfarenhet inom HR med tyngdpunkt inom talangförsörjning, kompetensutveckling och som strategiskt konsult vid utveckling av processer och arbetssätt. Som People Partner på Telia Company sitter hon i ledningsgrupper och medverkar bland annat i diskussioner och beslut som rör verksamhetens medarbetare.

Telia Company är ett internationellt och multikulturellt bolag och tillsammans med Telias Diversity & Inclusion team skapade och lanserade Emelie en interaktiv utbildning för ledare i början av 2021, Inclusive Recruitment Practices. Sedan start har över hälften av Telias ca 2200 ledare genomgått utbildningen som täcker såväl Telia Companys långsiktiga mål inom området och bidrar till att öppna upp för ett bredare perspektiv och en ökad medvetenhet om egna bias som kan sätta pinnar i hjulet vid rekrytering av medarbetare. Ledarna får med sig konkreta verktyg för att undvika fallgropar och istället öka möjligheterna för att lyckas med sina rekryteringar.

”En mångsidig och inkluderande arbetsplats är en plats där alla, oavsett vem de är eller vad de gör, känner sig delaktiga och får stöttning. Bolag behöver ha tydliga mångfalds- och inkluderingsmål som genomsyrar verksamheten och som efterlevs av såväl medarbetare som ledare” menar Emelie, som ser som sitt ansvar att lyfta mångfald och inkludering i såväl diskussioner som organisatoriska beslut.

Moderator

Charbel Gabro

Kommunikatör Rekryteringsinstitutet

Panelen

Mustafa Zatara

Founder & CEO FörortsEntreprenörer

Ali Khalil

VD på Miljonbemanning

Viveca Viso

Senior rådgivare, startup-investerare

Atefeh Sebdani

Awarded Speaker | Moderator | Writer | Board Member | Techie på Mazroui

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.