Kl 17.10
21 maj Kl 18.00
Stora Scenen - Kungsträdgården
Kl 18.45

Hur skapar vi ett samhälle där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden?

Hur känns det att bli nekad jobb 300 gånger/år?

Panelmedlem Eyerusalem

Produktionsassistent H&M Studios

I sitt hemland arbetade Eyerusalem i klädbutik under många år. När hon kom till Sverige 2020 började hon omgående att studera svenska och att söka jobb, många jobb, inom en rad olika branscher. Språket lärde hon sig snabbt men det var desto svårare att hitta jobb.

Efter två års jobbsökande kom hon i kontakt med det sociala rekryteringsföretaget Jobbentrén som skapar lyckade och långsiktiga anställningar tillsammans med utrikesfödda och arbetsgivare. De kopplade ihop henne med H&M Studios där hon fick anställning som produktionsassistent.

Jobbet är Eyerusalems första i Sverige. Tack vare en strukturerad onboarding har hon snabbt kommit in i arbetet. Hon trivs med arbetsuppgifterna, sina kollegor och har lyhörda chefer som får henne att känna sig trygg.

Eyerusalem vill gärna dela med sig av sin erfarenhet kring att söka massa jobb och sedan äntligen få sin första anställning.

Moderator

Mark Ahlenius

Grundare & Vice VD Jobbentrén

Panelen

Nicole Mitman

Employer Branding och Event specialist på Keolis Sverige

Sidney Tre Norling

Ordkonstnär, kreativ supertalang. "From Homeless to Limitless"

Stig-Arne Bäckman

Grundare av TalangAkademin

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.