Kl 12.00
8 november kl 13.00
Stortorget
Kl 14.00
Malin Persson

Bemanningsbranschen är en stark motor för integration på arbetsmarknaden

Andelen utrikesfödda i Bemanningsbranschen är 45% högre än på övriga arbetsmarknaden!

Panelmedlem Malin Persson

VD på Adecco Group Sverige

Malin Persson är VD på Adecco Group Sverige, som är en del av den internationella koncernen The Adecco Group – ett av världens ledande företag inom kompetensförsörjning. Hon drivs av bolagets övergripande syfte att skapa: Framtidens jobb. För alla. Idag.

Med över 15 års erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen har Malin Persson tidigare haft flera framgångsrika ledaruppdrag, bland annat som regionchef och dotterbolags-VD inom Pooliakoncernen och på Dfind. Hon har internationell erfarenhet från sin tid på ISS, och har varit VD för Sonat, Sveriges ledande konsultbolag inom supply chain management och logistik.

The Adecco Group verkar i cirka 60 länder och har legat på Fortune 500s globala lista i 20 år. I Sverige består Adecco Group av Adecco, LHH, Akkodis. Vart och ett av dessa varumärken erbjuder en nischad kompetenslösning inom rekrytering, bemanning, outsourcing, specialistkonsulting och executive search.

adecco logo

Moderator

Martin Weibull

Martin Weibull

VD på Intelliplan

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.