Utställare på
Jobbfestivalen

”Mångfald & Inkludering”

1KOMMA5°

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av solcellsanläggningar och energismarta lösningar för villa- och fastighetsägare.

1KOMMA5° driver enträget mot målet att alla 1,5 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Som en del av 1KOMMA5°-gruppen är 1KOMMA5° Sverige ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagets vision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vi är idag ca 120 härliga medarbetare och har kontor i Skåne, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

7-Eleven

Är du en stjärna på service, gillar utmaningar, högt tempo och att träffa nya människor varje dag?

1980 öppnade den första 7-Elevenbutiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm och idag har vi runt 90 butiker i Sverige. På 7-Eleven kan du driva en egen butik, jobba i butik eller på vårt servicekontor och vi letar alltid efter modiga och schysta medarbetare! Vi hjälps åt att nå framgångar och uppnå våra drömmar – tillsammans.

adecco logo

Adecco

Adecco Group är en av världens största HR- och kompetensföretag, och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder.
Adecco Group har listats på Fortune 500s globala lista i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, gig-tjänster, karriäromställning och talangutveckling, samt outsourcing och rådgivning. I Sverige består Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch & Clark och Pontoon, och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Företaget har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet. Adecco Group är en partner som utvecklar samhället genom att skapa framtidens arbetsmarknad där alla får plats.
A-karriar Logo

A-Karriär

A-Karriär är en privat arbetsförmedling med över 40 års erfarenhet av att hjälpa arbetssökande inom olika branscher att hitta sitt drömjobb.

Inom tjänsten Rusta och Matcha hjälper vi dig som är arbetssökande att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Vi har goda kontakter på arbetsmarknaden generellt och inom vår egen företagsgrupp har vi bemanning och rekrytering inom logistik, bygg, administration, chefspositioner och specialisttjänster. Vi använder oss av moderna metoder som leder till en långsiktig lösning för dig på kortast möjliga tid.

AON

Aon’s lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå.

Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

Arbetsförmedlingen logotyp

Arbetsförmedlingen

Tillsammans med oss förbättrar arbetssökande och arbetsgivare sina förutsättningar. Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa.
Ett jobb ger kraft och förutsättningar till skapande och växande. Företag och organisationer som har arbetskraft med rätt kompetens kan agera på bättre villkor. Det lägger grunden för tillväxt och välfärd. När människor och företag möts uppstår utveckling och innovation. På så sätt växer människor, företag och samhället. Tillsammans skapar vi ett rikare Sverige.

Arbetskonsulterna

Att få hjälp och stöd i sitt jobbsökande av erfaren och flexibel personal är ibland den bästa länken till nya karriärmål.

Vi på Arbetskonsulterna matchar ut 100-tals personer ut i arbete via våra nätverk och vårt fantastiska team. Vi har en gedigen erfarenhet och har i vår platsbank ett nätverk inom de flesta branscher.

Att vi varje månad överträffar vår målsättning är en underdrift, välkommen att få hjälp att komma ut i arbete.

arcus logo

Arcus

I 25 års tid har vi på Arcus stöttat, motiverat och matchat 1000-tals arbetssökande ut i arbetslivet.

Vi vet att det kan kännas tufft och utmanande när man tillfälligt står utan sysselsättning och därför finns vi här, som ett tryggt och pålitligt stöd. Genom vårt starka engagemang och breda nätverk med lokala arbetsgivare får du en knuff i rätt riktning mot ditt nästa jobb eller utbildning.

Asuria

På Asuria tar vi avstamp i dina livserfarenheter och färdigheter, det är de som ligger till grund för ditt nästa steg.

Vad vill du åstadkomma imorgon, när trivs du bäst och vad har du för önskningar när det gäller sysselsättning?

För oss är det självklart att visa stor respekt för alla som vi coachar, oavsett bakgrund. Vi vet att du mår som bäst när du får vara dig själv, och i vår ”lära-känna-process” är det därför du som leder och vi som lär oss. Vi vill veta allt om dina intressen, erfarenheter, förmågor och mål. Då får vi bästa möjliga förutsättningar att göra en plan för ditt nästa steg. 

Vi vill förstå vem du är, vad du vill och vart du är på väg
Genom att bättre förstå vem du är, kan vi lära dig hantera dina förväntningar kring vilka jobb som bäst matchar din profil. Det kan exempelvis vara så att du behöver vidareutbildning eller kompetensutveckling för att nå dit du vill. Med hjälp av dina identifierade mål och styrkor lär vi dig presentera dig själv på bästa sätt, så att du kan briljera i ansöknings- och intervjuprocesser. 

Avarn Security

Vi skapar trygghet och säkerhet – varje dag, dygnet runt.

Barona

Barona erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap.

Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra tjänster. Vi tror på ett jämlikt, meningsfullt och framgångsrikt arbetsliv.

Bergstrands Vuxenutbildningar

Vårt jobb är att göra dig anställningsbar med praktisk- och teoretisk lära på våra skolor samt med praktik på bra företag i regionen.

Efter avklarad utbildning kan finnas möjlighet till direkt anställning på din praktikplats.

Välkommen till yrkesutbildningar inom transport, fordon och bygg.

Blidösundsbolaget

Blidösundsbolaget är en del av den internationellt verksamma koncernen Transdev.

Transdev är ett företag med uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.

Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i hela Stockholms skärgård samt i Mälaren. De flesta av våra fartyg går i linje- och kollektivtrafik för Waxholmsbolaget och SL medan några fartyg går i charter- och nöjestrafik. Café- och restaurangverksamhet ombord på fartygen drivs i Blidösundsbolagets egen regi. Sammantaget kan vi stoltsera med 38 fartyg och stora möjligheter för vår personal att nå högre höjder inom sin yrkeskategori.

Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning på Stockholms största skärgårdsrederi. Vi strävar efter att nå nya höjder i god arbetsmiljö, kundbemötande och hållbarhet som är attraktivt för både medarbetarna, kunder och leverantörer.

Boden Logo

Boden kommun

Här i Boden kommer H2 Green Steel att bygga världens modernaste stålverk. Det första i Europa på 50 år och det kommer att vara grönt.

Boden lever vi #Närhetsliv – ett liv där du har nära till allt och lite till. Just nu är vi på väg in i en grön samhällsomställning där vi nu bygger framtidens samhälle, med hållbara lösningar i fokus för såväl miljö och människor som företag och tillväxt.

Brödernas Logotyp

Brödernas

År 2018 öppnades Brödernas sin första restaurang. Idag har kedjan över ca 100 restauranger i Sverige.

Brödernas är en ung nutida svensk restaurangkedja med äkta leenden från engagerade medarbetare som alltid brinner extra för personlig- och trevlig service. Goda och fräscha hamburgare av hög kvalitet i en varm mysig hemmalik restaurangatmosfär. På Brödernas skall alla känna sig välkomna!

clockwork logotyp

Clockwork

Träffsäker rekrytering och bemanning – det är vad vi på Clockwork brinner för.
Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder; och för de orter, städer och branscher vi verkar i. Våra fem expertområden är rekrytering, matchning, industribemanning, tjänstemannabemanning samt bemanning och rekrytering av skolpersonal. Vi har kontor på 21 orter i landet, från Stockholm i söder till Luleå i norr. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har fingertoppskänsla för hur arbetsmarknaden ser ut just där. Det gör Clockwork till den enklaste vägen till nya medarbetare eller nytt jobb.
clustera logo

Clustera

Clustera arbetar med att matcha ut människor på arbetsmarknaden eller vidare till utbildning.

Vi har under lång tid levererat matchningstjänster framgångsrikt resultat. Vårt mål är att bidra till minskad arbetslöshet genom individanpassat stöd och stort engagemang. Vi arbetar med olika verktyg för att coacha, utbilda, rusta och utveckla olika människor för att kunna placera till rätt arbete eller utbildning.

Coca-Cola Europacific Partners

Coca-Cola Europacific Partners är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led.

Vi brukar säga, ”You may join for the brand but stay for the people”, och det stämmer verkligen! Hos oss får du möjlighet att växa i en snabb och innovativ bransch tillsammans med våra anställda, kunder och konsumenter.

Du får mycket eget ansvar från första dagen och du får möjlighet att verkligen göra skillnad. Vårt recept på framgång är att vi är passionerade, hårt arbetande och engagerade i våra produkter, våra kunder och varandra. Coca-Cola Europacific Partners är en plats där människor kan växa, vara glada och må bra på en trygg, öppen och inkluderande arbetsplats

Curunova Logotyp

Curonova

Curonova erbjuder en uppsjö av tjänster och program för människor som behöver hitta en ny sysselsättning.

Vi vet att människor är olika, och brinner för att låsa upp människors sanna potential och låta deras unika förmågor och erfarenheter komma till användning på arbetsmarknaden. Med ett skräddarsytt och personligt stöd tar vi våra deltagare från start till mål, ständigt lyhörda för deras egna förutsättningar och önskningar. Den största delen av vår verksamhet består i arbetet med programmet ”Rusta och Matcha”. Genom Rusta och Matcha får deltagare ett heltäckande stöd som är utformat för att rusta dem inför arbetslivet på bästa sätt. Curonova växer ständigt, och Rusta och Matcha kan idag erbjudas på över 100 orter i hela Sverige! Vi på Curonova vill även vara ett företag för framtiden, och vi tror att framtiden är digital och flerspråkig. Vi lägger därför stor möda på att skapa digitala verktyg för våra deltagare, och erbjuder vårt stöd på över 25 språk. Vi tycker inte att språk eller andra hinder ska sätta käppar i hjulet för ambitiösa och arbetssugna människor, och jobbar aktivt för att minska tröskeln ut på arbetsmarknaden. Det finns en plats för alla, och vi hjälper människor att ta sig dit. Välkommen till oss på Curonova!

Digitala lyftet

Digitala lyftet är ett initiativ från Dataföreningen med målet att öka den digitala förmågan hos medarbetare i svenska organisationer.

För att öka kompetensförsörjningen inom digitalisering erbjuder Digitala lyftet en intensivutbildning av utvecklare, som efter 20-40 veckor kan möta efterfrågan på den svenska arbetsmarknaden.

Eductus

Eductus

Eductus arbetar med utbildning inom SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt arbetsmarknadstjänster så som Rusta och Matcha.

Vår vision är ”Alla kan ta ett jobb!”. Med rätt kunskaper finns det ett jobb för alla. Vi rustar våra studerande och deltagare genom våra utbildningar och arbetsmarknadstjänster. Och vi samarbetar aktivt med arbetsgivare och utbildningsanordnare för att matcha våra deltagare mot en anställning.

Genom våra värderingar; delaktighet, ansvar och resultat arbetar vi mot vår vision, där en anställning för våra deltagare alltid är slutmålet.

Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster.  Vi grundades 1991 och är en del av Academedia  som är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Idag finns Eductus över nästan hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett auktoriserat utbildnings- samt matchningsbolag och är Certifierade i ISO 9001 samt ISO 14001.

Eldsjälsdagarna

Vad är eldsjälsdagarna?
Eldsjälsdagarna är en helg för personer som alltid delar med sig av sig själv till andra människor.

Målet är att ge tillbaka! Nu ska de få suga in kärlek, glädje och inspiration i mängder.

enrival logo

EnRival

En privat arbetsförmedling som skapar möjligheter.

6 personer får jobb varje dag via oss på EnRival genom våra samarbetspartners runt om i landet! Våra duktiga jobbcoacher skapar jobbmöjligheter varje dag. Vi på EnRival kallar oss därför Sveriges Bästa Privata Arbetsförmedling!

ETU

ETU är ett av de tio bästa företagen i landet när det kommer till uppdraget att hjälpa människor ut i arbetslivet.

Hos oss får du utbildning och personligt stöd av våra erfarna jobbcoacher i ditt jobbsökande.

Vi arbetar varje dag med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med arbetsgivares behov av arbetskraft, och ser dig utifrån dina individuella förutsättningar och möjligheter. Vi backar upp dig och ger dig personligt stöd hela vägen, så du ska känna dig trygg. Tillsammans blir vi ett starkt team!

Du får tillgång till vårt stora nätverk inom en mängd olika branscher och våra matchare och jobbcoacher är duktiga på att hitta jobben som aldrig annonseras ut – de dolda jobben.

Vi vet att det finns ett jobb för alla!

Eyes4work

Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt.

foodora

På foodora hittar du mat du älskar, matvaror du begär och produkter du saknar. Allt ifrån pizza, kaffe, blommor eller kondomer.

Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens leveranstjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

Gallivare kommun Logo

Gällivare kommun

Hos oss får du den bästa kombinationen av trygghet och spänning.

Vi står inför en historisk samhällsomvandling där vi på kort tid ska göra nästan omöjliga saker. Det innebär att du får vara med på en hisnande resa som kräver både kraft och mod.

Hemfrid Logga

Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största bolag inom hushållsnära tjänster. Hos oss kan du arbeta som hemstädare, flyttmedarbetare, trädgårdsmästare, chaufför m.m.

Som arbetsgivare är Hemfrid en viktig integrationsmotor i Sverige. Hemfrids värld är som din vardag, full av människor med olika bakgrunder, etniciteter, unika erfarenheter och spännande personligheter. Lyssnar du in oss hör du till exempel att det talas 65 olika språk på vår arbetsplats. De olikheterna skapar en unik dynamik och energi som vi på Hemfrid är mycket stolta över. Välkommen hem till oss på Hemfrid!

hemkop logo

Hemköp

Sedan 1958 har Hemköp verkat för att skapa förutsättningarna för hållbara val som lyfter fram matglädjen.
Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

Hero

Hero är ett rekryterings- och konsultbolag som är specialiserade på att rekrytera och bistå med konsulter och interim kompetens inom tjänstemannasektorn.

Vi växte fram genom en ambition att ta vara på gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen och att samtidigt bidra i ett större perspektiv till en mer medmänsklig och långsiktigt hållbar arbetsmarknad. Detta uppnår vi genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi fokuserar på kvalitet, att vi är genuina, transparanta och att vi bygger varaktiga relationer med våra kunder och konsulter. Genom vårt CSR-arbete och Heartworking Projects har vi skänkt en krona per uthyrd konsultimme sedan starten 2009.

Hertz

Välkommen till Sveriges största biluthyrningsföretag! Vår affärsidé är ganska enkel, Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar.

Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärld. Det handlar om att alla behövs och bidrar med sin del i den viktiga helheten och att ha kunden i centrum i allt vi gör. Som biluthyrningsföretag är vi störst och därför är vi också med och tar vårt ansvar för att lyfta frågor som mångfald, jämställdhet, jämlikhet och miljö mm för att skapa ett bättre samhälle.

HMSHost Sweden

Vi ser det som vårt uppdrag att dagligen skapa känslan av ”feeling good on the move” för tusentals resenärer.

 HMSHost är ett globalt mat- & dryckesföretag, en stor världsaktör inom livsmedels- och besöksnäringen. Vi är bland annat verksamma på 140 flygplatser världen över och har mer än 50 års erfarenhet av flygplatsrestaurangdrift, design, koncept och utveckling.

Vår expertis ligger i att erbjuda pulserande lokala varumärken på flygplatser, samt att skapa och driva våra egna specialdesignade restauranger. Oavsett vilket är vårt fokus alltid på resenären. Genom att välkomna dem till en inbjudande plats med ett varierande utbud säkerställer vi att deras upplevelse är minnesvärd – och enligt vårt motto ”Feeling good on the move”
I Sverige driver vi restauranger och caféer på Stockholm Arlanda Airport där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken. Utvecklingsmöjligheterna är många tillsammans med oss och den framtid vi går tillmötes.

Vi kommer alla från olika bakgrunder med olika erfarenheter men tillsammans med våra fem företags värden, Be Passionate, Be Open, Set The Pace, Be Reliable och Keep it Simple visar de oss vägen mot vår gemensamma vision.

Indeed

Indeed är platsen där ALLA jobbsökare hittar möjligheter att forma sin framtid.

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på festivalen för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta ditt första eller kanske bara nästa steg i din professionella utveckling.

Vi förstår att det kan vara utmanande att komma in på arbetsmarknaden, och det är där Indeed kommer in. Genom vår plattform kan du utforska lediga jobb och möjligheter få guidning i hur du finner de möjligheter som passar just dig. Vi strävar efter att underlätta matchningen mellan arbetsgivare och dessa jobbsökare genom att erbjuda en inkluderande och stödjande miljö.

Indeed ger dig verktyg och resurser för att förbättra dina chanser att lyckas. Genom att skapa en professionell profil på Indeed kan du framhäva din kompetens och erfarenhet, även om du inte har en traditionell arbetsbakgrund. Du kan också dra nytta av vår omfattande databas med tips och råd för att stärka dina jobbsökningsfärdigheter och öka din anställningsbarhet.

På mässan är vårt fokus att ge individer den personliga support och vägledning de behöver. Vi finns här för att lyssna på era unika utmaningar och erbjuda skräddarsydd rådgivning för att hjälpa dem att komma närmare sitt drömjobb. Oavsett om det handlar om att förbättra CV:t, förbereda sig inför intervjuer eller utforska alternativa karriärvägar, strävar vi efter att vara en pålitlig partner på deras resa mot arbetsmarknaden.

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på mässan för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta nästa steg i din professionella utveckling.

irisgruppen logo

Iris

Irisgruppen är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster. Alla med målet att hjälpa människor till att ta nästa steg i livet och att öppna dörrar till jobb och inkludering.

Itineris

Vi tror starkt på att nätverk och positiv drivkraft är nyckeln till din framgång på arbetsmarknaden via Rusta och Matcha!

Itineris är en unik arbetsmarknadsaktör som funnits sedan 2015. Det som särskiljer oss från övriga aktörer är vår expertis inom mångfald och förmåga att hjälpa, vägleda och utbilda ALLA människor oavsett tidigare kunskaper, bakgrund och erfarenheter.

  • Itineris arbetar aktivt med jobbkoordinatorer som knyter kontakter med arbetsgivare och rekryterare inom alla typer av branscher. Nya tjänster presenteras varje vecka.
  • Studie och yrkesvägledare som är med i hela processen från tankar på utbildning till studiestart.
  • Handledare som bland annat spetsar dina ansökningshandlingar, intervjukunskaper och motivation utifrån dina behov och önskemål.

Dessutom kan vi göra allt detta på 21 olika språk! Hos oss får du ett professionellt bemötande som präglas av omtanke, respekt och engagemang. Vi är vana att arbeta strategiskt och långsiktigt och är med dig på hela din resa till ett nytt jobb. Kom förbi och lär känna oss!

Jobandtalent

Jobandtalent har i 13 år matchat duktiga medarbetare till rätt jobb. Vi hjälper inte enbart bolagen med att tillsätta behoven utan även kandidaterna att hitta dem.

Vi är världsledande inom digital bemanning. Vi optimerar bemanning och -rekrytering samtidigt som vi bygger ett världsledande bemanningsföretag och förbättrar miljontals medarbetares arbetsliv.

Vi jobbar för att alla våra medarbetare ska känna gemenskap, känna sig uppskattade och inkluderade. Bara i Norden så har vi för tillfället över 10 000 aktiva medarbetare och är verksamma på över 80 arbetsställen.

Jobandtalent är bemanningsföretaget som strävar efter att digitalisera och optimera arbetsmarknaden.
Vi är Jobandtalent, vi är ledare inom jobbmatchning!

Jobbentrén

Jobbentrén hjälper företag att anställa, behålla och utveckla nyanlända talanger genom rekrytering, kontinuerlig coachning av nyanställda och stöd till arbetsgivare.

Målet är att nyanlända ska utvecklas på jobbet och integreras i samhället, samt att skapa fler inkluderande arbetsplatser där arbetsgivare kan attrahera och utveckla nyanlända talanger.

Över 250 nyanlända talanger har fått anställning via Jobbentrén sedan starten 2016. De flesta jobben är tillsvidare och heltidsjobb. Över 80% av anställningar är lyckade.

Jobbentrén är ett socialt företag som mäter sin framgång i samhällsnytta med målet att skapa integration och inkludering. Eventuell vinst återinvesteras i verksamheten.

Jobfind

Jobfinds vision är att år 2024 vara den ledande organisationen för tillhandahållandet av arbetsmarknadstjänster för människor på alla platser vi är verksamma.

Vi kommer att uppnå detta genom vårt förhållningssätt och fokus på ett gott anseende, prestation, tillväxt och skicklighet – det är vår drivkraft för att fortsätta bidra till individers anställning, utbildning och samhällsutveckling.

Karrärkonsulten

Vi skapar jobb där möjligheterna finns!

 

Via oss på Karriärkonsulten får arbetssökande stöd i att komma i att komma ut i jobb genom direktmatchning mellan arbetssökande och arbetsgivare. Oavsett om man har en lång karriär bakom dig eller söker sitt första arbete är vårt mål att man ska få det stöd man behöver för att hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra. Vi har ett gemensamt mål och vision – att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det. Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa de förutsättningar, stöd och verktyg människor som hamnat utanför arbetsmarknaden behöver för att komma dit de vill. Att få hjälpa människor är bland det största och finaste som finns och vi Karriärhjältar är glada och stolta över att samverka till att världen blir bättre och bättre för varje dag.

Keeparo

Vi är en employer branding-byrå baserad i Stockholm. Våra kunder finns i alla branscher över hela världen. Vi jobbar för att organisationer ska nå framgång genom sina engagerade och passionerade medarbetare.

Keolis

Keolis är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag och verkar i en framtidsbransch.

Vi kan erbjuda en trygg och stabil anställning, och en arbetsplats som genomsyras av mångfald, goda utvecklingsmöjligheter och kamratskap. Här arbetar människor från världens alla hörn vilket vi ser som en stor tillgång.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Våra värderingar
Våra värderingar – ”Vi sätter säkerheten främst”, ”Vi sätter resenären i fokus”, ”Vi tar ansvar och respekterar varandra” samt ”Vi tänker nytt och är affärsmässiga” – präglar vår arbetsplats.

Alla kompetenser behövs
Hos oss är du med och bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, och du får möjlighet att prova dina idéer och utveckla din kunskap. På Keolis arbetar bland annat förare, ekonomer, teamchefer, underhållstekniker, planerare, trafikledare, ingenjörer och medarbetare som ser till att våra fordon hålls rena och fina. Alla har en viktig roll i att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet – dygnet runt.

 

Kompetensföretagen Logo

Kompetensföretagen

Vi företräder Sveriges kompetensförsörjare.

Kompetens­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation för företag med verksamhet inom rekrytering, omställning och bemanning. Varje dag hjälper våra medlemmar företag, organisationer och individer att hitta rätt på en arbetsmarknad som är specialiserad, snabbrörlig, fragmenterad och global. Grunden för verksamheten är att kunderna får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle för att kunna verka effektivt. Medarbetarna får möjlighet att utvecklas på en föränderlig arbetsmarknad med den trygghet som erfarenhet och kompetens från många olika arbetsplatser ger.

Rätt person på rätt plats kan förändra världen!

Kunskapscompaniet

”Söker du jobb? Vi matchar och erbjuder utbildningar som gör jobbet!

Kunskapscompaniet är en utbildningsgivare som erbjuder Rusta och matcha och yrkesutbildningar på flera orter runtom i Sverige.

Genom Rusta och matcha hjälper vi dig att hitta ett jobb eller en utbildning. Vi har ett stort företagsnätverk, är väl insatta i olika yrken/branscher och vet vilka utbildningar som leder till jobb samt vad arbetsgivarna behöver.

Våra yrkesutbildningar finns inom ett flertal olika branscher, till exempel inom industri, fordonsteknik, transport, logistik, bygg, vård och omsorg samt restaurang. Oavsett bransch är målet gemensamt, att ta deltagarna ut i jobb!

Har du behov av en kortare utbildningsinsats som kan göra en avgörande skillnad för att nå ut i nästa jobb? Då har vi också möjlighet att erbjuda olika certifieringar och behörigheter.

Kunskapscompaniet har funnits sedan 1993 och är en del av Watma koncernen.”

Lernia

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag.

Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer att hitta ett nytt jobb i år.

Lernia finns över hela landet och arbetar med individer, företag och organisationer. Det gör vi genom:

  • Vuxenutbildning
  • Bemanningoch rekrytering
  • Omställning, matchning och karriärvägledning

Lidl

Lidl är utmanarna i den svenska livsmedelsbranschen. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan.

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Tillsammans är vi mer än 5 000 medarbetare över hela landet, ändå försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig.

Vi lyckas för att vi tar nya vägar, provar nya idéer – det spelar ingen roll hur annorlunda de är, vi har aldrig velat vara som alla andra. Vi lyckas också för att vi vill framåt, nå nya resultat, som företag och som enskild individ.

Häng med oss på vår utmanarresa!

lilly-logo

Lilly

Vi brinner för förbättrad matchning mellan arbetsgivare och arbetssökande, och med hjälp av våra tjänster minskar vi arbetslösheten i Sverige och säkerställer rätt person på rätt plats:
  • Via våra kanaler i sociala medier såsom Facebook, Instagram och TikTok ger vi tips, inspiration och interagerar med våra följare.
  • Genom våra rekryteringstjänster söker vi specifika kompetenser till företag som är i behov av personal.
  • Som leverantör av matchningstjänster rustar och matchar vi arbetssökande i sin resa mot jobb eller utbildning.

Teamet bakom Lilly har lång erfarenhet av rekrytering, headhunting, arbetsmarknadsinsatser och digitalisering.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att höra mer om oss eller någon av våra tjänster!

Lingio

Lingio är ett innovativt utbildningsbolag som hjälper människor att lyckas på arbetsmarknaden med digital yrkessvenska och arbetskunskaper.

Produkterna utvecklas utifrån den senaste AI-tekniken, motiverande speldesign och modern pedagogik. Lingios kunder består av privata företag och kommuner inom vård & omsorg, transport, hotell & restaurang, lokalvård, med flera. Lingio erbjuder språklösningar och AI-baserade kurser för över 25 yrkesroller.

LinkedIn

Alla kan ha nytta av Linkedin, oavsett var man befinner sig i karriären.

Här kan du nätverka och marknadsföra dig själv och din kompetens. Du bygger ditt personliga varumärke ut-ifrån vad du väljer att ha med i din profil, men också genom vilka grupper du är med i, vilka organisationer du följer och hur aktiv du är.

Vi är inte själva här för att rekrytera utan bara för att hjälpa med profilgranskning.

Löf

Löf (Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag) är ett rikstäckande försäkrings­bolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna.

 Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Om du drabbas av en skada i samband med hälso-, sjuk- eller tandvård kan du ha rätt till ekonomisk ersättning enligt patientskadelagen. För dig som vårdas inom regionfinansierad vård finns Löf.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1,5 miljard kronor och har en balansomslutning på cirka 15 miljarder kronor.

Vi är cirka 200 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Microsoft

Microsoft är ett av världens ledande techföretag inom molnstjänster, programvara och datorer.

Microsoft grundades år 1975 och den svenska verksamheten startades år 1985. Microsoft Sveriges mål är att stärka människors, företags och samhällets möjligheter att göra Sverige konkurrenskraftigt och världsledande genom hållbar digitalisering. Bland våra produkter och tjänster finns bland annat Microsoft Windows, Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Teams, Xbox, LinkedIn, Minecraft och sökmotorn Bing. Microsoft Sverige har idag cirka 600 medarbetare fördelat på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping samt datacenter i Gävle, Sandviken och Staffanstorp.

Miljonbemanning

Miljonbemanning är ett bemanningsföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla.

Med jobben i fokus arbetar vi främst med personaluthyrning och rekrytering. Vår erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna databas ger oss ett övertag. Inga andra kan som vi matcha företags personalbehov med ambitiös och kompetent personal.

MTR logo

MTR Nordic Group

MTR Nordic Group är ett av de ledande tågbolagen i världen.

Vi har gedigen kunskap om spårbunden trafik som innefattar allt från design och konstruktion till drift och fordonsunderhåll. Vi vill vara en ledande aktör som bidrar till att skapa framtidens smarta, attraktiva och hållbara transportlösningar.

Vi har sedan starten i Sverige 2009 visat att vi är en långsiktig partner med hög leveransprecision. Vi driver tunnelbanan och pendeltågen som är upphandlad trafik, där vi har ett helhetsansvar för att genomföra trafik, underhåll, kundservice, lokalvård och klottersanering. 2015 startade vi vårt eget tågbolag, MTRX, i syfte att konkurrera på sträckan Stockholm-Göteborg. Alldeles nyligen tog vi också över driften av Mälartåg, en sträckning från Gävle i norr till Linköping i söder. MTR Tech är vårt underhållsbolag med 9 depåer runt om i Stockholm/Mälardalen och MTR Facility Management ansvarar för fastighetsskötsel och lokalvård. Med drygt 6 000 dedikerade medarbetare kommer vi fortsätta vår satsning på den nordiska marknaden. Vi söker ständigt efter nya möjligheter inom upphandlad trafik, fjärrtåg, fordonsunderhåll och facility management, men också helt nya affärer kopplade till den spårbundna trafiken.

Nacka Energi

Nacka Energi är nätägare i Nacka kommun.

Vi ser till att de som bor och arbetar i Nacka har el i uttaget dygnet runt, året om. Vi ansvarar för utbyggnad, drift och underhåll av elnätet. Vårt arbete innefattar bland annat övergripande planering, projektledning, projektering, beredning och dokumentation. Om det skulle bli strömavbrott har vi beredskap dygnet runt. Vår driftcentral hjälper oss att lokalisera fel, övervaka och manövrera vissa anläggningar i elnätet. Våra montörer bygger elnät och arbetar med drift- och underhållsarbete. Vi arbetar också med mätarmontering och mätvärdeshantering. För schaktarbeten hyr vi in extern hjälp. Vi har en kundrådgivning lokalt i Nacka som finns tillgänglig för våra kunders frågor.

Nacka Energi bildades 1919 och ägs sedan 1952 av Nacka kommun. Idag är Nacka Energi en del i koncernen Nacka Stadshus AB. Nacka Energi AB har dotterbolaget Nacka Energi Försäljning AB. Bolaget har ca 65 anställda.

Nacka Energi bygger och driver elnätet i Nacka, en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nacka stad planerar för 11 300 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser fram till 2035, och vi kommer att göra stora investeringar för att klara expansionen. Genom att möjliggöra klimatsmart elproduktion, erbjuda lösningar för elbilsladdning och ge förutsättningar för flexibel elförbrukning vill vi skapa ett hållbart energisystem. Bolaget har ca 65 anställda och präglas av en stolthet för vårt samhällsviktiga arbete.

Nacka kommun

Nacka – i ständig utveckling

Nacka är med sina 110 000 invånare den tredje största kommunen i Stockholmsregionen. 2021 blev Nacka utsett till Sveriges KvalitetsKommun.

Med Nackaborna i fokus är det ett bevis för att demokrati, service och hög kvalitet ständigt är i fokus. Tillsammans utvecklas nu framtidens Nacka med nyfikenhet, kreativitet och innovation som ledord.

I Nacka finns ett 40-tal sjöar, 10 mil kust och det är nära till skyddad natur genom Nackas många naturreservat. Samtidigt är Nacka fullt av liv och innovationer där tre nya företag startar varje dag.

Utbildning, entreprenörskap och kunskap utmärker Nacka. Stort fokus läggs på att skapa rätt förutsättningar för skolor i toppklass och ett innovativt näringsliv. Dessutom är siktet inställt på ett framtida internationellt universitet.

Nacka har alltid utvecklats, men de senaste åren har befolkningen snabbt ökat och många vill flytta hit. Därför planerar, bereder och bygger kommunen för att ännu fler ska kunna leva, bo och verka här. Utvecklingen sker på ett balanserat och hållbart sätt i takt med människa och miljö, vilket är en av anledningarna till att vi blivit tilldelade priset Årets Tillväxtkommun.

För att göra det ännu lättare att klimatsmart ta sig till och från Nacka byggs tunnelbanans blå linje ut med planerad trafikstart 2030. I samband med det växer hållbara stadsdelar fram runt tunnelbanestationerna i Sickla, Järla och Centrala Nacka.

Nacka ska vara bäst på att vara kommun och målet är att alltid vara bland de tio procent bästa i kommunala jämförelser och i topp tre bland universitets- och högskolestudenter när de väljer vilken kommun de vill arbeta i.

Välkommen till Nacka – Sveriges mest stabila kommun!

Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfall levererar vatten- och avfallstjänster för alla som besöker, lever eller verkar i Nacka.

Vi skapar förutsättningar för en hållbar samhällsutveckling och god livsmiljö.

Hos oss möter du en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla bolaget i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.

Vår vision är att erbjuda Sveriges främsta tjänster inom vatten och avfall.

Nacka vatten och avfall AB ägs av Nacka kommun.

NetJobs

Sveriges nischade jobb- och karriärsajter sedan 2004.

NetJobs är ett svenskt tillväxtföretag som erbjuder digitala tjänster för jobbsökare och arbetsgivare. På våra jobbsajter finns tusentals platsannonser och möjlighet för jobbsökare att skapa en profil samt bevaka jobb via mail.

Vi strävar efter att göra jobbsökandet enkelt och inspirerande samtidigt som vi hjälper arbetsgivare runt om i landet att hitta sina nästa kollegor.

Nordic Choice Hotels

Välkommen till Nordens största hotellkedja med över 16 000 medarbetare på 200 hotell i Norden och Baltikum.

Våra värdeord är Energi, Mod och Begeistring. Det är ingen papperskonstruktion som ska låta bra, utan de har växt fram naturligt ur vår Choiceanda. En anda som går att spåra tillbaks till 1974 när vår ägare Petter Stordalen tack vare sin energi, mod och begeistring utsågs till ”Norges bästa jordgubbsförsäljare”. Med en personal som varje dag levererar dessa värdeord har vi växt från åtta hotell 1996 till att 17 år senare vara Nordens största hotellkedja.

Sveriges åttonde bästa arbetsgivare

2012 utsågs vi till Sveriges 8:e bästa arbetsgivare. Vi tror att vårt CSR-program WeCare har en stor del i det. WeCare rymmer allt från frågor som personalens hälsa, arbetsmiljö och allmänna trivsel till ett ansvarstagande för vår omvärld.

För oss är företagande ett sätt att ta ansvar för oss själva, människorna runt oss och samhället vi lever i. Genom att skapa en ekonomisk trygghet för företaget och de som jobbar inom det skapar vi förutsättningar att bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Vi samarbetar bland annat med organisationer som Unicef, Regnskogsfonden och antimobbingorganisationen Friends. Att få bidra till ett högre syfte tror vi är en anledning till att människor trivs så bra med att arbeta hos oss.

Northvolt

Nu har vi byggt fabriken. Bra, men när det kommer till produktion är det faktiskt människorna bakom spakarna som gör skillnad.

Under 2022 har vi rekryterat över 600 medarbetare till Northvolt.

Men vi behöver bli ännu fler. Minst 1000 till innan vi är klara. Operatörer, mekaniker, ingenjörer, kvalitetstekniker för att nämna några roller. Följ med på resan mot en grönare framtid. Hitta ditt nya jobb på Northvolt.

Om världen ska kunna minska utsläppen av växthusgaser och fasa ut oljan behövs det massor av effektiva och hållbart tillverkade batterier.

Optimal Work

Ett flexibelt förhållningssätt är hemligheten till en bra matchning mellan arbetsgivare och kandidat, detta är vå styrka.

Vi har jobben, vi har kompetensen och vi har förmågan. 

Är du redo att komma ut i arbetslivet och ta nästa steg till förändring, då kan vi hjälpa dig på bästa sätt. Vi brinner för att hjälpa människor!

Piteå kommun

Piteå. Vid kusten, strategiskt beläget i Sveriges mest expansiva arbetsmarknadsregion.

Här finns alla möjligheter till karriär, boende, fritid och familjeliv. Stadens inflyttarservice stöttar dig på vägen mot det goda livet. Välkommen hit!

Polisen

Att arbeta som polisanställd inom Polismyndigheten är att skapa trygghet i människors liv, utvecklas som människa och få erfarenheter för livet.

Som anställd inom Polismyndigheten är du en del av en större uppgift, där alla uppgifter är vikta och räknas.
Personal från lokalpolisområde Norrmalm kommer finnas på plats i Kungsträdgården för att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma närmare din framtid som anställd inom polisen.

postnord logotyp

PostNord

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Pressbyrån

Vill du göra vardagen roligare för människor och samhället lite bättre?

Pressbyrån är Sveriges mest omtyckta servicehandel med ca 310 butiker runt om i Sverige. På Pressbyrån kan du driva eget företag, jobba som butikssäljare eller på vårt servicekontor. Hos oss jobbar vi tillsammans för att nå gemensamma framgångar och uppnå våra drömmar.

Randstad

Vi ser potentialen i dig.

Alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att hitta din, där du kan uppnå din fulla potential. Vårt fokus på individen på arbetsmarknaden bidrar också till våra kunders framgång – så att alla parter når sina mål och ambitioner. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att uppnå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

rys-logga

Rys Jobb & Rekrytering

Med 20 års erfarenhet inom branschen så matchar vi på Rys arbetssökande mot arbetsgivare med goda resultat, där utgångspunkten i vår verksamhet är det individuella mötet. – Vi finns för er och stöttar er hela vägen fram mot ert mål.

Savvy Match

Savvy match är det nya sättet att rekrytera på.

Hur? Jo, genom vår app kan du som talang glömma ditt CV och personliga brev, hos oss matchar vi jobb med dina skills och preferenser och du väljer själv vad du vill dela med företagen som har jobb som intresserar dig. Nytt, lekfullt och interaktivt.
Förutom att förenkla så hjälper vi företag med en väldigt viktig del i rekryteringsprocessen – att rekrytera fördomsfritt. Detta gör vi genom att matcha de lediga jobben med de preferenser och skills som talanger har valt att matchas med. Snabbt, kvalitativt och modernt.

scandic logo

Scandic Hotels

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med mer än 280 hotell i drift och under utveckling på över 130 destinationer.

Scandic är ledande när det kommer till att integrera hållbarhet inom alla områden och dess prisbelönta koncept inom tillgänglighet säkerställer att Scandic är till för alla. Väl omtyckt av gäster och medarbetare är Scandic Friends Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen och företaget en av de mest attraktiva arbetsgivarna i regionen.

Scania

Scanias mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. I en dynamisk miljö bidrar din kunskap och unika bakgrund till den mångfald som utgör en del av vår framgång.

Här finns en plats för alla – från generalister till specialister och chefer. Om du är motiverad och beredd att ta ansvar har du alla möjligheter hos oss.

När du väljer att följa med på vår resa mot ett hållbart transportsystem bidrar du till transportbranschens framtid. Du blir en del av ett team som kan göra verklig skillnad – en del av en drivande kraft med beprövade meriter, förmågan att få saker att hända och skapa verklig förändring. Att vara en del av denna starka och stödjande kultur ger människor möjlighet att växa och bidra.

Inom Produktion & Logistik på Scania kan du bland annat arbeta som montör, operatör, materialhanterare, underhållstekniker eller ingenjör.”

SJ

SJ

SJ för människor närmare varandra, varje dag.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

För att fortsätta möta nya behov i samhället behöver vi bli fler, samtidigt vill vi öka mångfalden bland oss som arbetar i SJ. Vi vet att det ökar vår innovationskraft och ger oss möjlighet att attrahera nya resenärer. Som medarbetare i SJ är du vår viktigaste ambassadör och får möjlighet att utvecklas och bidra till det hållbara alternativet – tågresan.

Förutom att köra tågen har SJ även en omfattande verksamhet inom depå och verkstad. Där flyttar vi, kopplar av och på, säkerhetssynar och klargör lok och vagn, städar, underhåller och reparerar vi våra fordon inför avgång. Just nu genomgår verksamheten inom depå och verkstad en omfattande digitalisering och utveckling.

Inom SJ finns en mängd yrken och arbetsuppgifter. Just nu söker vi bland annat tågvärdar, lokförare, fordonsoperatörer och tekniker.

Skellefteå kommun

”Det som händer här saknar motstycke.
Varje dag nya språk och nya möten.
Varje vecka nya byggkranar och nya tankar.
Vi bygger för människor och arbetstillfällen i tiotusental.
Det här är bara början”

SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor.

Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj.

SSP är en av de bäst bevarade hemligheterna i restaurang- och besöksnäringen. Du kanske inte känner till oss vid vårt namn men du kommer definitivt att känna igen oss från våra varumärken. Vi är den ledande operatören av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på flygplatser, tågstationer, arenor och eventanläggningar.

Globalt är vi nu verksamma i över 35 länder över hela världen på cirka 600+ anläggningar. Vi har en omfattande portfölj med mer än 500 internationella, nationella, lokala och specialvarumärken. Dessa inkluderar våra egna varumärken, såsom Upper Crust och Ritazza samt varumärken som vi driver via franchise, inklusive Bastard Burgers, Taco Bar, Eatery, WHSmith, O´Learys, Starbucks och Burger King. Vi har också internationellt arbetat med ett antal kända kockar, inklusive Jamie Oliver och Gordon Ramsey, för att skapa skräddarsydda varumärken.

Statens institutionsstyrelse

Vi vet att vi är en okänd arbetsgivare för många. Men det är värt att lära känna oss.

Vill du vara med och skapa positiv förändring för de som har det allra tuffast, då ska du jobba eller praktisera hos SiS.
Vi har ett viktigt samhällsuppdrag och vi behöver bli fler. På Jobba hos oss kan du läsa om de många yrkesgrupper som arbetar hos SiS. Där hittar du också kontaktuppgifter till alla våra institutioner.

Stockholms stad

Är du intresserad av vägledning till utbildningar som leder till jobb? Oavsett vilken fråga du har om jobb och vuxenutbildning så är du välkommen!

Vi kan vuxenutbildning!
Varje år studerar 50 000 stockholmare på sfi, komvux och yrkeshögskolan. På sfi kan du studera allt från grundläggande kurser till intensivkurser med inriktning mot ett akademiskt yrke. På komvux kan du läsa en kurs för att komplettera ditt gymnasiebetyg eller en av våra 50 hela yrkesutbildningar. På yrkeshögskolan läser du olika specialistutbildningar. Kom och träffa våra studie- och yrkesvägledare som guidar dig rätt!

Jobbtorg Unga
För dig som är mellan 16 och 29 år erbjuder vi stöd för att du ska hitta en utbildning eller ett arbete som passar dig. Vad drömmer du om? Vi vet vägen dit! När du blir inskriven hos oss får du en egen coach. Vi har ett stort utbud av insatser för att förbereda dig för studier eller arbete. Tillsammans med din coach kan du diskutera vad som skulle hjälpa dig vidare. Allt sker i den takt som känns bra för dig.

Stöd på vägen till arbete för dig med funktionsnedsättning
Har du en funktionsnedsättning och behöver stöd för att komma ut i arbetslivet? Stockholms stad erbjuder många olika insatser och stöd. När vi jobbar tillsammans med dig utgår vi från dina intressen, resurser och önskemål. Vi hjälper dig med CV och personligt brev, vi kontaktar arbetsgivare, vi kan vara med under en introduktion på jobbet och sedan är vi ett stöd tills du känner dig trygg på arbetsplatsen. Vi har medarbetare med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och funktionsnedsättning.

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning.

Målet är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap.

Under 2021 erbjöd vi 800 deltagare olika förberedande arbetsmarknadsinsatser i form av bland annat arbetsträning i våra sociala företag.

Vi bedriver också ett AMIF-finansierat projekt ”unga i jobb” för att matcha ut ungdomar som annars riskerar att utvisas i arbete.

Svenska kraftnät

Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk som är systemansvarig myndighet för kraftsystemet i Sverige och som förvaltar och utvecklar Sveriges transmissionsnät för el.

Vi rekryterar för fullt och kommer att fortsätta att göra det framöver! Svenska kraftnät behöver ännu fler medarbetare som bidrar i vårt uppdrag att bygga ut det svenska kraftöverföringssystemet för att möta framtidens behov på elmarknaden och krav på säkra elleveranser.

Sveriges a-kassor

Vill du ha ekonomisk trygghet genom arbetslivet? Bli i så fall medlem i en av Sveriges 24 a-kassor.

Som medlem får du stöd när du står utan jobb. Därför är det viktigt att gå med så tidigt som möjligt, gärna när du påbörjar din första anställning.
På Jobbfestivalen kan du träffa oss som arbetar inom a-kassan för att få svar på dina frågor, höra mer om hur arbetslöshetsförsäkringen fungerar och hur du söker ersättning.
 
Om oss
Sveriges a-kassor är service- och intresseorganisation för landets 24 arbetslöshetskassor och stödjer a-kassorna med IT, utbildning och kommunikation och opinionsbildning. Under namnet Hej a-kassa arbetar vi tillsammans och informerar om a-kassan och arbetslöshetsförsäkringen.
talangakademin logotyp

TalangAkademin

TalangAkademin startade 2017 med syftet att bidra till att fler människor som står långt från arbetsmarknaden ska komma i arbete och kunna försörja sig själva.

TalangAkademin är ett icke vinstdrivande komplement till offentliga sektorns aktörer och samarbetar nära både kommun, stad och Arbetsförmedling. Genom en framgångsrik metod baserad på bland annat praktik med validering möjliggör vi för människor att bevisa sin kompetens och skapa relationer till potentiella arbetsgivare. Vår insats bidrar även till att generera motivation, självförtroende och ökad egenmakt med målet att närma sig ett arbete eller studier. TalangAkademin finns idag etablerade på fem orter; Göteborg (Frölunda Torg), Huddinge, Sundbyberg, Uppsala (Gottsunda), Uppsala (Gränby).

Tengai

Tengai är AI-avatar assistenten som låter alla kandidater ha en härlig konversation i början av rekryteringsprocessen.

Tengai är AI-bolaget som kopplar samman kandidater och rekryterare helt objektivt och är en viktig del det Nordiska landskapet för etisk AI. Tengai strävar efter att förbättra kandidatens upplevelse genom att effektivisera screeningprocessen och skicka personlig feedback till varje sökande samtidigt som rekryteringsbesluten förbättras med erhållen data.

Trafikverket logo

Trafikverket

Vi på Trafikverket ska se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.

Vi ska bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

tranpenad logo

Tranpenad

Tranpenad arbetar för att människor och företag ska få växa tillsammans, genom bemanning och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, produktion och industri.

Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – fortsätter vi att utvecklas tillsammans med våra drygt 2 500 anställda konsulter. Berätta vad du kan och vad du vill – så hittar vi jobbet för dig. Välkommen!

Vi ska bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi erbjuder intermodala resor och tjänster världen över.

Varje dag möjliggör våra över 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner resor i 18 länder.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med närmare åttio års erfarenhet. Dagligen görs flera hundratusen resor med oss, från Haparanda i norr till Trelleborg i söder.
I samarbete med trafikhuvudmän driver vi upphandlad persontrafik i hela landet. Vi erbjuder också kommersiell trafik under varumärkena Blidösundsbolaget, Bussakuten, Snälltåget och Styrsöbolaget.
Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, och de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Tillsammans utvecklar vi framtidens persontrafik – för att bidra till en hållbar utveckling och ge människor frihet att resa på sina egna villkor.
Vi är Transdev – The mobility company.

Trim Tab Logo

Trim Tab

Trim Tab är ett bemanning-, rekrytering- och matchningsföretag med övertygelsen att alla människor har rätt till en meningsfull sysselsättning. Vi söker ständigt efter nya talanger som vill jobba!

uniflex logo

Uniflex Bemanning

Mer än ett bemanningsföretag.

Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb. Och självklart till rätt pris! På Uniflex är vi en enda stor familj och gör allt för att vårda våra många relationer med både konsulter och kunder. Våra värderingar är engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande inspirerar oss till att vara de bästa inom modern bemanning och rekrytering, varje dag och fortsatt framåt. Vi har redan många års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag inom vår specifika nisch. Och vare sig du behöver personal inom industri, lager, bygg, el, administration, försäljning eller kundservice – vi vet vad som krävs för att hitta rätt person. När du tar hjälp av oss märker du snabbt att Kompetens med stort K står i fokus i alla uppdrag, i de stora såväl som de små, från din första kontakt med oss tills dess att jobbet är klart. 2018 fusionerades Uniflex och Poolia och tillhör nu samma koncern.

Utbildning Nord

Utbildning Nord

I över 50 år har vi utbildat arbetssökande i Sverige, Norge och Finland till yrken som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Gör som mer än 30.000 före dig – utbilda dig hos oss i en helt unik nordisk utbildningsmiljö och upptäck samtidigt vad Sveriges mest expansiva region kan erbjuda dig.

Vision

Vision är ett fackförbund för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

En Arbetsplats För Alla

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken.

Vision arbetar för mångfald vilket handlar om att ta tillvara allas lika rättigheter och möjligheter. Arbetet mot diskriminering handlar om att skapa en hållbar arbetsmiljö där alla får ut så mycket som möjligt av sitt arbetsliv.

Sök jobb hos oss på Vision
Söker du efter nästa utmaning i arbetslivet? Vill du tillhöra en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du får möjlighet att utvecklas? Då kanske ditt nästa jobb finns hos oss på Vision.

Varmt välkommen att söka våra lediga jobb!

work-integration

Work Integration

Vi ger individer vägledning och stöd för att förbättra sina möjligheter till självförsörjning genom arbete eller studier.

Genom att öka medvetenhet och insikt om integration och arbetsmarknadens krav så förbereder vi individer på bästa möjliga sätt. Vi har ett förhållningssätt som är

• Lyhörd
• Helhetssyn
• Empatisk
• Tydligt
• Aktiv
• Professionell
• Entreprenöriellt

Vi jobbar efter att uppfylla förväntningar och krav från 3 parter – vi, individen och arbetsgivaren och på så vis får vi hållbara matchningar.

YrkesAkedmin Logo

Yrkesakademin

Vill du byta karriär eller hitta ett arbete? YrkesAkademin är vägen till ditt nya jobb.

Våra utbildningar leder till jobb. Det beror på att vi samarbetar med företagen så att du får lära dig ett yrke där det behövs personal. Praktik på arbetsplatser ingår och många av våra utbildningar går att göra på distans. Varje år utbildar vi fler än 10 000 inom många olika branscher såsom fordon, industri, service, turism, vård och tekniska jobb.

Zyna logo

Zynca

Zynca är ett molnbaserat CRM-system, utformat för kompletterande aktörer, arbetssökande och arbetsgivare.

Vi samlar allt under ett och samma tak i tre separata verktyg som hjälper alla att hitta rätt.

Arbetsgivare
Zynca Recruiter förenklar matchning och rekrytering för dig som ständigt letar efter talanger. I ett komplett verktyg förenar vi människor genom traditionella rekryteringsmetoder och innovativ teknik.

Arbetssökande
Arbetssökande, studerande eller letar du efter nya utmaningar? Skapa en profil och komplettera dina uppgifter med tidigare erfarenheter och färdigheter. Zynca sköter resten.

Kompletterande aktör
Zynca CRM är ett givet affärssystem för dig som arbetar med arbetssökande. Effektivisera ditt arbete och följ deltagare från inskrivning till studier eller arbete.

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.