Utställare på Jobbfestivalen

Vår vision är fler rättvisa och träffsäkra rekryteringar. För alla som söker jobb, för alla som rekryterar och för samhället i stort. Träffsäkra rekryteringar ger lönsammare företag, minskar diskrimineringen och ökar mångfalden på arbetsmarknaden. Dessutom bidrar bra rekryteringsprocesser till positiva kandidatupplevelser och ger många fler människor chansen att vara “rätt person på rätt plats”​.

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. Som familjeföretag har vi målet att finnas kvar i många generationer. Vi vill vara ett hållbart företag i ett hållbart samhälle och ett föredöme i branschen. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter.

7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter. De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för yrkeslivet. Som utrikes född saknar man ofta både ett socialt och professionellt nätverk. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikes födda inom samma bransch för att bygga nätverk. Yrkesdörren finns dels för att underlätta för utrikes födda att bygga ett professionellt nätverk i Sverige, men också för att underlätta för etablerade svenskar att tillvarata den kompetens som utrikes födda besitter då en tredjedel är överkvalificerade för det arbete de har idag.

Yrkesdörren är del av ÖppnaDörren, ett initiativ av Axfoundation som är en icke vinstrivande och fristående verksamhet grundad av Antonia Ax:son Johnson. Axfoundations mål är att skapa förutsättningarna för förändring till ett mer hållbart samhälle.

Arrivakoncernen är en av de största leverantörerna av persontransporter i Europa, med över 53 000 anställda och levererar 2 miljarder resor per år över 14 europeiska länder.

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Vi är en del av Deutsche Bahn (DB), ett av världens ledande passagerare- och logistikföretag, och ansvarar för DB: s regionala persontransporter utanför Tyskland.

Arriva har, förutom i Sverige, verksamhet i Tjeckien, Kroatien, Danmark, Ungern, Italien, Nederländerna, Polen, Portugal, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien och Storbritannien.

Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Aon’s lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå. Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

För att öka rörligheten på arbetsmarknaden vänder JobAgent på matchningsprocessen och låter företag ansöka till kandidater på deras villkor där kandidaten i sig är den som bestämmer vem som får tillgång till datan.

Karrärkonsulten är verksamma inom framtidens inkluderande sätt att rekrytera, dessutom kostnadsfritt!

iApply för samman rätt människor med företag för att etablera nytänkande och drivna kandidater in i arbetsmarknaden. Vi på iApply har jobbat med jobb annonsering sen 2016 på olika sociala medier och som tex Facebook och Linkedin. iApply har sina rötter från facebook gruppen “jobb i stockholmsområdet” vilket är en kanal på över 10 000 personer som söker jobb eller för företag som söker nya anställda. Målet för iApply är att bli det självklara valet för företag samt kandidater som söker ett jobb/Anställning. Syftet med vår mobila-applikation är ett effektivisera för arbetssökandet på bästa sättet samt att göra vardagen enklare för företag att hitta sin nästa stjärnspelare!🚀

Vår vision är att förenkla jobbsökandet!

Människorna är en organisations viktigaste resurs. Vi på Cubiks strävar efter att optimera humankapitalet för att stötta såväl individer som företag i sin utveckling. Detta är det vi bryr oss om, fokuserar på och det vi brinner för.

Med vårt vetenskapliga tillvägagångssätt, våra flexibla teknologiska lösningar, beprövade erfarenhet och engagerade team runt om i världen hjälper vi er att hitta den bästa kandidaten, förstå er personalstyrka bättre, utveckla effektiva team, förutsäga prestation och åstadkomma enastående resultat.

Vi upplever att det finns många företag som hoppar över tester när de ska rekrytera eller utveckla sin personal eftersom det anses som både dyrt och tidskrävande. Vi vill att fler företag ska ha kunna använda fler tester till fler positioner och tidigare i processen. Vi har också möjlighet att rent tekniskt enkelt kunna anpassa vårt erbjudande till vad kunderna vill ha.

Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa. Ett jobb lägger grunden för människans oberoende, självständighet och frihet. Ett jobb ger kraft och förutsättningar till skapande och växande. Företag och organisationer som har arbetskraft med rätt kompetens kan agera på bättre villkor. Det lägger grunden för tillväxt och välfärd. När människor och företag möts uppstår utveckling och innovation. På så sätt växer människor, företag och samhället. Tillsammans skapar vi ett rikare Sverige.

AuxiliRec matchar kandidater till jobb där de trivs. Vi placerar ut vår personal på arbetsplatser vi vet att de kommer att utvecklas och lära sig mer om branschen. För oss är det viktigt att alla parter ska vara nöjda och känna att de uppskattas. Vi följer under hela anställning upp med både företag och anställd och hjälper till med olika situationer som kan uppstå.

På jobbfestivalen kommer vi att hjälpa de som behöver med sina CV:n och ni får även chansen att bli fotade för en CV-bild. Hoppas vi ses där!

IRETURN är den självklara hubben för dig som upplever, eller är anhörig till någon som upplever, psykisk arbetsrelaterad ohälsa. Här kan du få stöd av någon som förstår dig och kanske till och med, en gnutta hopp. Vi gör det lite enklare för dig att hitta hjälp, styrka och ger dig ett bollplank från andra i liknande situation som du.

Fler utställare läggs till löpande

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Scroll to Top