liselotte
monika
louise
simon

Udda fågel: Vad händer när vi öppnar för verklig mångfald?

Inkludering handlar om intresse och kunskap om fördelar med mångfald.
– Om du visste vad till exempel NPF kan tillföra skulle du anställa oss då?
NPF – ett samlingsnamn för en grupp av individer med ovanligt stor förmåga att …
Men – NPF diskrimineras och underskattas i flertalet av rekryteringsprocesser,
med till exempel förutställda onlinetester. Även ute i verksamheter och organisationer
där tystnadskultur råder.

Liselott Hallberg

”Jag kommer att tala om det här med att tänka utanför ramarna, hitta lösningar på andra sätt, och från olika perspektiv, beroende av individ med till exempel ADHD. Kommer även ta upp det här med alla de krafter som hindras och respektlöst diskrimineras och underskattas i vanligt förekommande och vingklippande tystnadskulturer. ”

Louise Ekberg

”Jag kommer att tala om att allt finns inte på papper. Bara för att det står i ett papper att jag har en funktionsnedsättning har jag varken svårt att fungera eller att jag gör ett sämre jobb. Tvärt om! Allt handlar om hur mycket jag behöver låtsas kunna leva som du och hur lite jag kan vara mig själv. Att kunna vara sig själv är A och O.”

Monika Lind

”Onlinetester på tid och i samband med rekryteringsprocessen skapar stress & ångest. Det ska jag prata om.”

Simon Hällström

”Asperger som min superkraft i jobbsökandet. Jag kommer att prata om hur man går i mot fördomarna och landar istället i sitt drömjobb och om att aldrig ge upp.”
eyes4work Logo

Udda fågel: Vad händer när vi öppnar för verklig mångfald?

Inkludering handlar om intresse och kunskap om fördelar med mångfald.
– Om du visste vad till exempel NPF kan tillföra skulle du anställa oss då?
NPF – ett samlingsnamn för en grupp av individer med ovanligt stor förmåga att …
Men – NPF diskrimineras och underskattas i flertalet av rekryteringsprocesser, med till exempel förutställda online tester. Även ute i verksamheter och organisationer där tystnadskultur råder.
liselotte

Liselotte Hallberg

”Jag kommer att tala om det här med att tänka utanför ramarna, hitta lösningar på andra sätt, och från olika perspektiv, beroende av individ med till exempel ADHD. Kommer även ta upp det här med alla de krafter som hindras och respektlöst diskrimineras och underskattas i vanligt förekommande och vingklippande tystnadskulturer. ”
louise

Louise Ekberg

”Jag kommer att tala om att allt finns inte på papper. Bara för att det står i ett papper att jag har en funktionsnedsättning har jag varken svårt att fungera eller att jag gör ett sämre jobb. Tvärt om! Allt handlar om hur mycket jag behöver låtsas kunna leva som du och hur lite jag kan vara mig själv. Att kunna vara sig själv är A och O.”
monika

Monika Lind

”Onlinetester på tid och i samband med rekryteringsprocessen skapar stress & ångest. Det ska jag prata om.”
simon

Simon Hällström

”Asperger som min superkraft i jobbsökandet. Jag kommer att prata om hur man går i mot fördomarna och landar istället i sitt drömjobb och om att aldrig ge upp.”
eyes4work Logo
Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.