axel eliasson
Catherine Forsberg
lilly-logo

Vägen till jobb via TikTok

TikTok, mer än dans och lipsync? TikTok kan revolutionera arbetssökandet i Sverige. Axel och Cathrine kommer diskutera hur TikTok kan främja mångfald och inkludering på den svenska arbetsmarknaden med grunder i CIP (Cognitive Information Processing) och grymt content!

Axel Eliasson, Influencer​ & kundtjänstansvarig

Axel Eliasson – har anställningsnummer #1 på HelloLilly, och kom i kontakt med bolaget via TikTok. ”Packe” brinner för att med sociala medier som verktyg göra skillnad för arbetsgivare och arbetssökande.

Catherine Forsberg, SYV & Utbildningsansvarig

Cathrine Forsberg – lång erfarenhet som föreläsare gentemot utsatta målgrupper däribland arbetssökande och personer med funktionsnedsättning, har specialkunskaper inom medicinsk studie- och yrkesvägledning samt som undersköterska inom psykiatri och missbruk. Cathrine brinner för mångfald och inkludering – med rätt verktyg, vägledning och stöd kan alla nå sysselsättning.
Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.