Utställare

14 september 2022 i Kungsträdgården, Stockholm

Passa på! Kom och träffa alla utställarna som kommer till Jobbfestivalen. En uppsjö aktörer på ett och samma ställe ger utmärkta möjligheter att knyta nya kontakter.

Arbetsförmedlingen logotyp

Arbetsförmedlingen

Tillsammans med oss förbättrar arbetssökande och arbetsgivare sina förutsättningar. Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa.
Ett jobb ger kraft och förutsättningar till skapande och växande. Företag och organisationer som har arbetskraft med rätt kompetens kan agera på bättre villkor. Det lägger grunden för tillväxt och välfärd. När människor och företag möts uppstår utveckling och innovation. På så sätt växer människor, företag och samhället. Tillsammans skapar vi ett rikare Sverige.
alva logotyp

Alva Labs

Alva Labs tillhandahåller ett verktyg som tidigt i en rekryteringsprocess kan identifiera kandidater med stor potential och drivkraft för att lyckas i en specifik roll.
Detta görs med hjälp av Assessment (utvärdering av kandidater).
ambea logo

Ambea

Ambea är Skandinaviens ledande omsorgsföretag.
Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har cirka 26 000 medarbetare på drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Ambea verkar genom verksamhetsområdena Nytida, Vardaga, Stendi, Altiden och Klara. Vi har även utbildningsverksamheten Lära.
Aon logotyp

AON

Aon’s lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå.

Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

JobAgent

JobAgents vision är att utveckla och tillgängliggöra potential.
Detta gör vi genom en delningstjänst inom rekrytering där kandidater kan dela sin data och göra sig sökbara på sina villkor. För oss är det självklart att jobbsökare äger sin egna data och själv bestämmer hur den ska hanteras. Kandidater kan därför använda sin data som en annons om sig själv, dela den i eller utanför JobAgents plattform och ha full kontroll över vem som ser vad.

foodora

På foodora hittar du mat du älskar, matvaror du begär och produkter du saknar. Allt ifrån pizza, kaffe, blommor eller kondomer.

Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens leveranstjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.
Karriärkonsulten Logotyp

Karrärkonsulten

Vi skapar jobb där möjligheterna finns!

Via oss på Karriärkonsulten får arbetssökande stöd i att komma i att komma ut i jobb genom direktmatchning mellan arbetssökande och arbetsgivare. Oavsett om man har en lång karriär bakom dig eller söker sitt första arbete är vårt mål att man ska få det stöd man behöver för att hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra. Vi har ett gemensamt mål och vision – att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det. Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa de förutsättningar, stöd och verktyg människor som hamnat utanför arbetsmarknaden behöver för att komma dit de vill. Att få hjälpa människor är bland det största och finaste som finns och vi Karriärhjältar är glada och stolta över att samverka till att världen blir bättre och bättre för varje dag.
clockwork logotyp

Clockwork

Träffsäker rekrytering och bemanning – det är vad vi på Clockwork brinner för.
Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder; och för de orter, städer och branscher vi verkar i. Våra fem expertområden är rekrytering, matchning, industribemanning, tjänstemannabemanning samt bemanning och rekrytering av skolpersonal. Vi har kontor på 21 orter i landet, från Stockholm i söder till Luleå i norr. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har fingertoppskänsla för hur arbetsmarknaden ser ut just där. Det gör Clockwork till den enklaste vägen till nya medarbetare eller nytt jobb.
Curunova Logotyp

Curonova

Curonova erbjuder en uppsjö av tjänster och program för människor som behöver hitta en ny sysselsättning.
Vi vet att människor är olika, och brinner för att låsa upp människors sanna potential och låta deras unika förmågor och erfarenheter komma till användning på arbetsmarknaden. Med ett skräddarsytt och personligt stöd tar vi våra deltagare från start till mål, ständigt lyhörda för deras egna förutsättningar och önskningar. Den största delen av vår verksamhet består i arbetet med programmet ”Rusta och Matcha”. Genom Rusta och Matcha får deltagare ett heltäckande stöd som är utformat för att rusta dem inför arbetslivet på bästa sätt. Curonova växer ständigt, och Rusta och Matcha kan idag erbjudas på över 100 orter i hela Sverige! Vi på Curonova vill även vara ett företag för framtiden, och vi tror att framtiden är digital och flerspråkig. Vi lägger därför stor möda på att skapa digitala verktyg för våra deltagare, och erbjuder vårt stöd på över 25 språk. Vi tycker inte att språk eller andra hinder ska sätta käppar i hjulet för ambitiösa och arbetssugna människor, och jobbar aktivt för att minska tröskeln ut på arbetsmarknaden. Det finns en plats för alla, och vi hjälper människor att ta sig dit. Välkommen till oss på Curonova!
Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.