Utställare på Jobbfestivalen med tema ”Mångfald & Inkludering”

adecco logo

Adecco

Adecco Group är en av världens största HR- och kompetensföretag, och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder.
Adecco Group har listats på Fortune 500s globala lista i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, gig-tjänster, karriäromställning och talangutveckling, samt outsourcing och rådgivning. I Sverige består Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch & Clark och Pontoon, och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Företaget har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet. Adecco Group är en partner som utvecklar samhället genom att skapa framtidens arbetsmarknad där alla får plats.
A-karriar Logo

A-Karriär

A-Karriär är en privat arbetsförmedling med över 40 års erfarenhet av att hjälpa arbetssökande inom olika branscher att hitta sitt drömjobb.
Inom tjänsten Rusta och Matcha hjälper vi dig som är arbetssökande att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Vi har goda kontakter på arbetsmarknaden generellt och inom vår egen företagsgrupp har vi bemanning och rekrytering inom logistik, bygg, administration, chefspositioner och specialisttjänster. Vi använder oss av moderna metoder som leder till en långsiktig lösning för dig på kortast möjliga tid.
alva logotyp

Alva Labs

Alva Labs tillhandahåller ett verktyg som tidigt i en rekryteringsprocess kan identifiera kandidater med stor potential och drivkraft för att lyckas i en specifik roll.
Detta görs med hjälp av Assessment (utvärdering av kandidater).
ambea logo

Ambea

Ambea är Skandinaviens ledande omsorgsföretag.
Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har cirka 26 000 medarbetare på drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Ambea verkar genom verksamhetsområdena Nytida, Vardaga, Stendi, Altiden och Klara. Vi har även utbildningsverksamheten Lära.
Aon logotyp

AON

Aon’s lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå.

Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

Arbetsförmedlingen logotyp

Arbetsförmedlingen

Tillsammans med oss förbättrar arbetssökande och arbetsgivare sina förutsättningar. Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa.
Ett jobb ger kraft och förutsättningar till skapande och växande. Företag och organisationer som har arbetskraft med rätt kompetens kan agera på bättre villkor. Det lägger grunden för tillväxt och välfärd. När människor och företag möts uppstår utveckling och innovation. På så sätt växer människor, företag och samhället. Tillsammans skapar vi ett rikare Sverige.
arcus logo

Arcus

I 25 års tid har vi på Arcus stöttat, motiverat och matchat 1000-tals arbetssökande ut i arbetslivet.

Vi vet att det kan kännas tufft och utmanande när man tillfälligt står utan sysselsättning och därför finns vi här, som ett tryggt och pålitligt stöd. Genom vårt starka engagemang och breda nätverk med lokala arbetsgivare får du en knuff i rätt riktning mot ditt nästa jobb eller utbildning.

BaraPosten_Bemanning Logo

Bara Posten Bemanning

Bara Posten Bemanning grundades 2012 som det tredje bolaget i Bara Posten-familjen (tidigare Ryska Posten).
Vi startade tack vare efterfrågan hos Bara Postens kunder, det fanns ett behov av snabba bemanning- och rekryteringslösningar med samma höga servicenivå som i budverksamheten. Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Boden Logo

Boden

Här i Boden kommer H2 Green Steel att bygga världens modernaste stålverk. Det första i Europa på 50 år och det kommer att vara grönt – Välkommen till det smarta gröna.
I Boden lever vi #Närhetsliv – ett liv där du har nära till allt och lite till. Just nu är vi på väg in i en grön samhällsomställning där vi nu bygger framtidens samhälle, med hållbara lösningar i fokus för såväl miljö och människor som företag och tillväxt.
Brödernas Logotyp

Brödernas

År 2018 öppnades Brödernas sin första restaurang. Idag har kedjan över 80 restauranger i Sverige.
Brödernas är en ung nutida svensk restaurangkedja med äkta leenden från engagerade medarbetare som alltid brinner extra för personlig- och trevlig service. Goda och fräscha hamburgare av hög kvalitet i en varm mysig hemmalik restaurangatmosfär. På Brödernas skall alla känna sig välkomna!
clockwork logotyp

Clockwork

Träffsäker rekrytering och bemanning – det är vad vi på Clockwork brinner för.
Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder; och för de orter, städer och branscher vi verkar i. Våra fem expertområden är rekrytering, matchning, industribemanning, tjänstemannabemanning samt bemanning och rekrytering av skolpersonal. Vi har kontor på 21 orter i landet, från Stockholm i söder till Luleå i norr. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har fingertoppskänsla för hur arbetsmarknaden ser ut just där. Det gör Clockwork till den enklaste vägen till nya medarbetare eller nytt jobb.
clustera logo

Clustera

Clustera arbetar med att matcha ut människor på arbetsmarknaden eller vidare till utbildning.
Vi har under lång tid levererat matchningstjänster framgångsrikt resultat. Vårt mål är att bidra till minskad arbetslöshet genom individanpassat stöd och stort engagemang. Vi arbetar med olika verktyg för att coacha, utbilda, rusta och utveckla olika människor för att kunna placera till rätt arbete eller utbildning.
Curunova Logotyp

Curonova

Curonova erbjuder en uppsjö av tjänster och program för människor som behöver hitta en ny sysselsättning.
Vi vet att människor är olika, och brinner för att låsa upp människors sanna potential och låta deras unika förmågor och erfarenheter komma till användning på arbetsmarknaden. Med ett skräddarsytt och personligt stöd tar vi våra deltagare från start till mål, ständigt lyhörda för deras egna förutsättningar och önskningar. Den största delen av vår verksamhet består i arbetet med programmet ”Rusta och Matcha”. Genom Rusta och Matcha får deltagare ett heltäckande stöd som är utformat för att rusta dem inför arbetslivet på bästa sätt. Curonova växer ständigt, och Rusta och Matcha kan idag erbjudas på över 100 orter i hela Sverige! Vi på Curonova vill även vara ett företag för framtiden, och vi tror att framtiden är digital och flerspråkig. Vi lägger därför stor möda på att skapa digitala verktyg för våra deltagare, och erbjuder vårt stöd på över 25 språk. Vi tycker inte att språk eller andra hinder ska sätta käppar i hjulet för ambitiösa och arbetssugna människor, och jobbar aktivt för att minska tröskeln ut på arbetsmarknaden. Det finns en plats för alla, och vi hjälper människor att ta sig dit. Välkommen till oss på Curonova!

Educateit

Educateit språktest ger fler människor chansen och är en ”dörröppnare” till jobb eller studier. Arbetsgivare och rekryterare får ett verktyg som visar kandidatens aktuella språkliga nivå.
Educateit har lång erfarenhet av att bedöma språklig nivå i svenska och engelska. Stor vikt läggs vid att leverera objektiva och träffsäkra resultat. Testen kan göras i egna lokaler eller på distans i vår säkra testlokal online.
Eductus

Eductus

Sedan starten 1991 har vi arbetat med vuxenutbildning. Vi erbjuder målinriktade utbildningar och arbetsmarknadstjänster som leder till jobb.

Genom det bidrar vi till ett starkare Sverige med ökad mångfald.​ Hos oss kan du lära dig svenska, läsa in grundskolan eller gymnasiebetyg som saknas eller få en coach som stöttar i jobbsökandet.

enrival logo

EnRival

En privat arbetsförmedling som skapar möjligheter.
16 personer får jobb varje dag via oss på EnRival genom våra samarbetspartners runt om i landet! Våra duktiga jobbcoacher skapar jobbmöjligheter varje dag. Vi på EnRival kallar oss därför Sveriges Bästa Privata Arbetsförmedling!
eyes4work Logo

Eyes4work

Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål.
folkuniversitetet

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet – den icke-vinstdrivande aktören som effektivt utbildar och hjälper människor vidare till nästa steg i arbetslivet. Vi är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning samt erbjuder arbetsförmedlingens tjänst Rusta o matcha över hela landet.
Det är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen.

foodora

På foodora hittar du mat du älskar, matvaror du begär och produkter du saknar. Allt ifrån pizza, kaffe, blommor eller kondomer.
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens leveranstjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.
Gallivare kommun Logo

Gällivare Kommun

Hos oss får du den bästa kombinationen av trygghet och spänning.
Vi står inför en historisk samhällsomvandling där vi på kort tid ska göra nästan omöjliga saker. Det innebär att du får vara med på en hisnande resa som kräver både kraft och mod.
Hemfrid Logga

Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största bolag inom hushållsnära tjänster. Hos oss kan du arbeta som hemstädare, flyttmedarbetare, trädgårdsmästare, chaufför, hantverkare – eller varför inte något av våra 100 tjänster?

Som arbetsgivare är Hemfrid en viktig integrationsmotor i Sverige. Hemfrids värld är som din vardag, full av människor med olika bakgrunder, etniciteter, unika erfarenheter och spännande personligheter. Lyssnar du in oss hör du till exempel att det talas 65 olika språk på vår arbetsplats. De olikheterna skapar en unik dynamik och energi som vi på Hemfrid är mycket stolta över. Välkommen hem till oss på Hemfrid!

hemkop logo

Hemköp

Sedan 1958 har Hemköp verkat för att skapa förutsättningarna för hållbara val som lyfter fram matglädjen.
Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.
home of recruitment logotyp

Home Of Recruitment

Vår vision är fler rättvisa och träffsäkra rekryteringar. För alla som söker jobb, för alla som rekryterar och för samhället i stort.
Träffsäkra rekryteringar ger lönsammare företag, minskar diskrimineringen och ökar mångfalden på arbetsmarknaden. Dessutom bidrar bra rekryteringsprocesser till positiva kandidatupplevelser och ger många fler människor chansen att vara ”rätt person på rätt plats”​.
iobb-logotyp

iobb

iobb är rekryteringsföretaget som verkar för att fler företag och arbetsgivare skall komma i kontakt med kandidater som står utanför arbetsmarknaden.
Genom en vass rekryteringsprocess hittar vi stjärnorna som arbetsgivarna idag går miste om i sina processer. Den som är arbetslös, nyanländ eller av andra anledningar står utanför arbetsmarknaden har mycket att erbjuda. Vi hjälper företag att ta tillvara på det. Våra kunder finns inom logistik, produktion, transport, administration och facility management. Den som står utanför arbetsmarknaden skall träffa våra rekryterare!
iReturn Logo

IRETURN

IRETURN är den självklara hubben för dig som upplever, eller är anhörig till någon som upplever, psykisk arbetsrelaterad ohälsa.
Här kan du få stöd av någon som förstår dig och kanske till och med, en gnutta hopp. Vi gör det lite enklare för dig att hitta hjälp, styrka och ger dig ett bollplank från andra i liknande situation som du.
irisgruppen logo

Iris

Irisgruppen är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster. Alla med målet att hjälpa människor till att ta nästa steg i livet och att öppna dörrar till jobb och inkludering.

JobAgent

JobAgents vision är att utveckla och tillgängliggöra potential.
Detta gör vi genom en delningstjänst inom rekrytering där kandidater kan dela sin data och göra sig sökbara på sina villkor. För oss är det självklart att jobbsökare äger sin egna data och själv bestämmer hur den ska hanteras. Kandidater kan därför använda sin data som en annons om sig själv, dela den i eller utanför JobAgents plattform och ha full kontroll över vem som ser vad.
Jobblyftet logotyp

Jobblyftet

Arbetsmarknadsaktör med ambitionen att vara med och förändra utsikterna för personer som står utanför arbetsmarknaden.
Jobblyftet startade sin verksamhet våren 2020 och driver idag arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Målsättningen är att deltagarna i tjänsten på snabbast möjliga tid skall påbörjade en anställning eller utbildning. Sedan starten har ett hundratal deltagare tagit sig in på arbetsmarknaden med vår hjälp. Med ett brett nätverk av företag och organisationer kan vi matcha rätt person till rätt plats. Jobblyftet skall vara det självklara valen för den som behöver stöd i sitt jobbsökande!
Karriärkonsulten Logotyp

Karrärkonsulten

Vi skapar jobb där möjligheterna finns!
Via oss på Karriärkonsulten får arbetssökande stöd i att komma i att komma ut i jobb genom direktmatchning mellan arbetssökande och arbetsgivare. Oavsett om man har en lång karriär bakom dig eller söker sitt första arbete är vårt mål att man ska få det stöd man behöver för att hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra. Vi har ett gemensamt mål och vision – att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det. Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa de förutsättningar, stöd och verktyg människor som hamnat utanför arbetsmarknaden behöver för att komma dit de vill. Att få hjälpa människor är bland det största och finaste som finns och vi Karriärhjältar är glada och stolta över att samverka till att världen blir bättre och bättre för varje dag.
Kompetensföretagen Logo

Kompetensföretagen

Vi företräder Sveriges kompetensförsörjare.

Kompetens­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation för företag med verksamhet inom rekrytering, omställning och bemanning. Varje dag hjälper våra medlemmar företag, organisationer och individer att hitta rätt på en arbetsmarknad som är specialiserad, snabbrörlig, fragmenterad och global. Grunden för verksamheten är att kunderna får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle för att kunna verka effektivt. Medarbetarna får möjlighet att utvecklas på en föränderlig arbetsmarknad med den trygghet som erfarenhet och kompetens från många olika arbetsplatser ger.

Rätt person på rätt plats kan förändra världen!

Libera Logotyp

Libera

Libera är ett specialiserat kompetensföretag inom logistik- och produktion.
Vi förstår behovet av flexibilitet och rätt kompetens i rätt tid. Våra tjänsten gör dig konkurrenskraftig oavsett om du som kund är i behov av en flexibel personalstyrka, specialistkompetens eller en driftpartner som kan ta ett helhetsansvar för din verksamhet. Gemensamt har vi 30 års erfarenhet inom rekrytering, bemanning och drift inom logistik, e-handel och produktion. Vi är ständigt på jakt efter nya kandidater och topptalanger.

Lernia

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag.

Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer att hitta ett nytt jobb i år.

Lernia finns över hela landet och arbetar med individer, företag och organisationer. Det gör vi genom:

  • Vuxenutbildning
  • Bemanningoch rekrytering
  • Omställning, matchning och karriärvägledning
lilly-logo

Lilly

Vi brinner för förbättrad matchning mellan arbetsgivare och arbetssökande, och med hjälp av våra tjänster minskar vi arbetslösheten i Sverige och säkerställer rätt person på rätt plats:
  • Via våra kanaler i sociala medier såsom Facebook, Instagram och TikTok ger vi tips, inspiration och interagerar med våra följare.
  • Genom våra rekryteringstjänster söker vi specifika kompetenser till företag som är i behov av personal.
  • Som leverantör av matchningstjänster rustar och matchar vi arbetssökande i sin resa mot jobb eller utbildning.

Teamet bakom Lilly har lång erfarenhet av rekrytering, headhunting, arbetsmarknadsinsatser och digitalisering.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att höra mer om oss eller någon av våra tjänster!

Luleå Logo

Luleå Kommun

I Luleå finns ett expansivt och nytänkande näringsliv med nya spännande arbetstillfällen. För det är här det händer – den gröna omställningen i norr.

Här får du också närheten till naturen, till en stor härlig skärgård, till ett framgångsrikt och blomstrande idrotts- och kulturliv. Storstadens puls, universitetsstadens möjligheter och småstadens trygghet. 

I Luleå får du tillgång till ett bra liv, kort och gott. Välkommen!

ManpowerGroup Logo

Manpower

Vi är marknadsledande inom bemanning, rekrytering och HR-tjänster i Sverige.
ManpowerGroup utvecklar innovativa lösningar för hundratusentals organisationer världen över varje år och förser dem med kvalificerade talanger. Samtidigt ser vi till att hitta meningsfull och hållbar sysselsättning för miljontals människor genom våra specialiserade varumärken Manpower, Experis, Jefferson Wells och Talent Solutions. Med vår tjänst Manpower Matchning vägleder vi dig som arbetslös till ett nytt jobb eller studier via programmet Rusta & Matcha.
Maximus logotyp

Maximus Sweden

Maximus har sedan starten 1975 hjälpt en halv miljon människor till nytt arbete eller utbildning.

Vi har kontor över hela världen, men vet att lokal närvaro och kännedom är en viktig del i att kunna hjälpa jobbsökare mot nya mål. Nu finns vi äntligen i Sverige!

En global leverantör av offentligt upphandlad verksamhet

Med kontor i nio länder har vi byggt en betydande kapacitet att leverera mätbara resultat i internationell skala. Vi är mycket stolta över vårt arbete.

Maximus erbjuder den unika fördelen med att ha en global närvaro med lokalt fokus. Höjdpunkter i vårt arbete inkluderar:

  • Leverantör av personalstyrda tjänster i Australien, Kanada, Italien, Saudiarabien, Singapore, Sydkorea, Sweden, Storbritannien och USA
  • Besvarar mer än 6 miljoner samtal per månad på våra kontaktcenter
  • Utför mer än 1,6 miljoner bedömningar årligen över hela världen
MAX Logo

MAX

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson.
Som familjeföretag har vi målet att finnas kvar i många generationer. Vi vill vara ett hållbart företag i ett hållbart samhälle och ett föredöme i branschen. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter.
Misa Logo

Misa

Misa vänder sig till personer som har en önskan om att få arbeta och som behöver stöd för att ta sig fram i arbetslivet.
Vår idé är att alla människor kan delta i samhälls- och arbetslivet med rätt stöd. Misa har drivit verksamhet sedan 1994 och har 170 anställda. Misa finns i Stockholm, Helsingborg, Lund, Uppsala och Västerås. Våra kunder är främst kommuner och Arbetsförmedlingen samt att vi har ett stort etablerat samarbete med näringslivet kring praktik – och arbetsplatser.
movant

Movant

Från jobbdröm till drömjobb.
Med engagemang i individen, verksamheten och uppdraget tar Movants branschnära utbildningar dig från jobbdröm till drömjobb. Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, certifieringskurser och utbildningar via Komvux och Arbetsförmedlingen – välkommen till Movant!
MTR logo

MTR Nordic Group

MTR Nordic Group är ett av de ledande tågbolagen i världen. Vi har gedigen kunskap om spårbunden trafik som innefattar allt från design och konstruktion till drift och fordonsunderhåll. Vi vill vara en ledande aktör som bidrar till att skapa framtidens smarta, attraktiva och hållbara transportlösningar.
Vi har sedan starten i Sverige 2009 visat att vi är en långsiktig partner med hög leveransprecision. Vi driver tunnelbanan och pendeltågen som är upphandlad trafik, där vi har ett helhetsansvar för att genomföra trafik, underhåll, kundservice, lokalvård och klottersanering. 2015 startade vi vårt eget tågbolag, MTRX, i syfte att konkurrera på sträckan Stockholm-Göteborg. Alldeles nyligen tog vi också över driften av Mälartåg, en sträckning från Gävle i norr till Linköping i söder. MTR Tech är vårt underhållsbolag med 9 depåer runt om i Stockholm/Mälardalen och MTR Facility Management ansvarar för fastighetsskötsel och lokalvård. Med drygt 6 000 dedikerade medarbetare kommer vi fortsätta vår satsning på den nordiska marknaden. Vi söker ständigt efter nya möjligheter inom upphandlad trafik, fjärrtåg, fordonsunderhåll och facility management, men också helt nya affärer kopplade till den spårbundna trafiken.
NEW TO SWEDEN Logo

New to Sweden

New to Sweden is a non-profit organization working to create a diverse, equitable, and inclusive labor market in Sweden.

New to Sweden works with newcomers and immigrants to help elevate their job profiles, and delivered DE&I workshops to over 30 Swedish employer partners in 2021.

Piteå Kommun

Piteå. Vid kusten, strategiskt beläget i Sveriges mest expansiva arbetsmarknadsregion.

Här finns alla möjligheter till karriär, boende, fritid och familjeliv. Stadens inflyttarservice stöttar dig på vägen mot det goda livet. Välkommen hit!

postnord logotyp

PostNord

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

refapp Logo

RefApp

Ta bättre rekryteringsbeslut med digital referenstagning.
Refapp hjälper dig att göra referenstagning som är smidig, professionell och säker. Höj validiteten och GDPR-anpassa referenstagningen i dina rekryteringsprocesser.
Samhall Logo

Samhall

Vi ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att skapa utvecklande jobb åt personer med funktionsnedsättning och på så sätt ge dem en plats på den ordinarie arbetsmarknaden.
Målet är att 1500 medarbetare varje år ska lämna oss för andra arbetsgivare. Vi ska lyckas med det genom att skapa riktiga arbetstillfällen som är efterfrågade på marknaden. Vi är övertygade om våra medarbetares förmåga att leverera med hög kvalité inom bland annat städ, omsorg, logistik och tillverkning. Vi omsätter årligen ca nio miljarder kronor – överskottet stannar i företaget och investeras i bland annat utbildning och utveckling av våra medarbetare.
scandic logo

Scandic Hotels

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med mer än 280 hotell i drift och under utveckling på över 130 destinationer.
Scandic är ledande när det kommer till att integrera hållbarhet inom alla områden och dess prisbelönta koncept inom tillgänglighet säkerställer att Scandic är till för alla. Väl omtyckt av gäster och medarbetare är Scandic Friends Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen och företaget en av de mest attraktiva arbetsgivarna i regionen.
SJ

SJ

SJ för människor närmare varandra, varje dag.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Skelleftea kommun logo

Skellefteå Kommun

”Det som händer här saknar motstycke.
Varje dag nya språk och nya möten.
Varje vecka nya byggkranar och nya tankar.
Vi bygger för människor och arbetstillfällen i tiotusental.
Det här är bara början”

Stockholm Stad

Arbetsmarknadsförvaltningen, Stockholms stad ställer ut med representation från Jobbtorg Stockholm och Vuxenutbildning Stockholm.
Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning. Målet är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap.
Under 2021 erbjöd vi 800 deltagare olika förberedande arbetsmarknadsinsatser i form av bland annat arbetsträning i våra sociala företag. Vi bedriver också ett AMIF-finansierat projekt ”unga i jobb” för att matcha ut ungdomar som annars riskerar att utvisas i arbete.
talangakademin logotyp

TalangAkademin

TalangAkademin startade 2017 med syftet att bidra till att fler människor som står långt från arbetsmarknaden ska komma i arbete och kunna försörja sig själva.
TalangAkademin är ett icke vinstdrivande komplement till offentliga sektorns aktörer och samarbetar nära både kommun, stad och Arbetsförmedling. Genom en framgångsrik metod baserad på bland annat praktik med validering möjliggör vi för människor att bevisa sin kompetens och skapa relationer till potentiella arbetsgivare. Vår insats bidrar även till att generera motivation, självförtroende och ökad egenmakt med målet att närma sig ett arbete eller studier. TalangAkademin finns idag etablerade på fem orter; Göteborg (Frölunda Torg), Huddinge,  Sundbyberg, Uppsala (Gottsunda), Uppsala (Gränby). 
Trafikverket logo

Trafikverket

Vi på Trafikverket ska se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell – och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan.
Vi ska bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
tranpenad logo

Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att människor och företag ska få växa tillsammans, genom bemanning och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, produktion och industri. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – fortsätter vi att utvecklas tillsammans med våra drygt 2 500 anställda konsulter. Berätta vad du kan och vad du vill – så hittar vi jobbet för dig. Välkommen!
Med drygt 2 500 anställda konsulter, sex regionkontor och åtta lokalkontor över landet är Tranpenad idag en av Sveriges största aktörer inom personal- och driftlösningar för våra kunder inom lager, logistik, e-handel, produktion och industri. Från 2022 har Tranpenad breddat sitt erbjudande ytterligare genom förvärvet av Eyes4work som nu är en del av Tranpenadkoncernen.
Trim Tab Logo

Trim Tab

Trim tab är ett bemanning-, rekrytering- och matchningsföretag med övertygelsen att alla människor har rätt till en meningsfull sysselsättning. Vi söker ständigt efter nya talanger som vill jobba!
uniflex logo

Uniflex Bemanning

Mer än ett bemanningsföretag.

Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb. Och självklart till rätt pris! På Uniflex är vi en enda stor familj och gör allt för att vårda våra många relationer med både konsulter och kunder. Våra värderingar är engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande inspirerar oss till att vara de bästa inom modern bemanning och rekrytering, varje dag och fortsatt framåt. Vi har redan många års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag inom vår specifika nisch. Och vare sig du behöver personal inom industri, lager, bygg, el, administration, försäljning eller kundservice – vi vet vad som krävs för att hitta rätt person. När du tar hjälp av oss märker du snabbt att Kompetens med stort K står i fokus i alla uppdrag, i de stora såväl som de små, från din första kontakt med oss tills dess att jobbet är klart. 2018 fusionerades Uniflex och Poolia och tillhör nu samma koncern.

Utbildning Nord

Utbildning Nord

I över 50 år har vi utbildat arbetssökande i Sverige, Norge och Finland till yrken som efterfrågas på arbetsmarknaden.
Gör som mer än 30.000 före dig – utbilda dig hos oss i en helt unik nordisk utbildningsmiljö och upptäck samtidigt vad Sveriges mest expansiva region kan erbjuda dig.
YrkesAkedmin Logo

Yrkesakademin

Vill du byta karriär eller hitta ett arbete? YrkesAkademin är vägen till ditt nya jobb.

Våra utbildningar leder till jobb. Det beror på att vi samarbetar med företagen så att du får lära dig ett yrke där det behövs personal. Praktik på arbetsplatser ingår och många av våra utbildningar går att göra på distans. Varje år utbildar vi fler än 10 000 inom många olika branscher såsom fordon, industri, service, turism, vård och tekniska jobb.

Yrkescentrum logo

Yrkescentrum

Verksamhetsutveckling och nya idéer.

Yrkescentrum är verksamhetsutvecklingsexpert och social entreprenör i en unik kombination. Vi har många års erfarenhet av arbetsintegration genom vårt sociala företag Yrkesresurs och kommer ständigt upp med nya, innovativa idéer för att lösa samhällsproblem. Vi både kan och vill göra livet bättre för människor och sätter alltid den sociala välfärden främst. Tillsammans med arbetstagare och företagare skapar vi en hållbar framtid. Leverantör av rusta och matcha Yrkescentrum är sedan 2005 en stabil samarbetspartner till Arbetsförmedlingen och en aktör som växer inom rusta och matcha.

yrkesdörren

Yrkesdörren

7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter. De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för yrkeslivet.

Som utrikes född saknar man ofta både ett socialt och professionellt nätverk. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikes födda inom samma bransch för att bygga nätverk. Yrkesdörren finns dels för att underlätta för utrikes födda att bygga ett professionellt nätverk i Sverige, men också för att underlätta för etablerade svenskar att tillvarata den kompetens som utrikes födda besitter då en tredjedel är överkvalificerade för det arbete de har idag. Yrkesdörren är del av ÖppnaDörren, ett initiativ av Axfoundation som är en icke vinstrivande och fristående verksamhet grundad av Antonia Ax:son Johnson. Axfoundations mål är att skapa förutsättningarna för förändring till ett mer hållbart samhälle.

Werksta

Werksta

Werkstas vision är att vara en attraktiv arbetsplats för alla.
Vi ser jämställdhet och mångfald som en självklar förutsättning för att lyckas och vill att alla våra medarbetare ska ha samma förutsättningar att utvecklas inom alla delar av verksamheten. Även om vi alla är olika så är alla och allas arbete lika viktigt.
work-integration

Work Integration

Vi ger individer vägledning och stöd för att förbättra sina möjligheter till självförsörjning genom arbete eller studier.

Genom att öka medvetenhet och insikt om integration och arbetsmarknadens krav så förbereder vi individer på bästa möjliga sätt. Vi har ett förhållningssätt som är

• Lyhörd
• Helhetssyn
• Empatisk
• Tydligt
• Aktiv
• Professionell
• Entreprenöriellt

Vi jobbar efter att uppfylla förväntningar och krav från 3 parter – vi, individen och arbetsgivaren och på så vis får vi hållbara matchningar.

Kom förbi monter 8 och träffa oss. Vi ses!

Zyna logo

Zynca

Zynca är ett molnbaserat CRM-system, utformat för kompletterande aktörer, arbetssökande och arbetsgivare.

Vi samlar allt under ett och samma tak i tre separata verktyg som hjälper alla att hitta rätt.

Arbetsgivare
Zynca Recruiter förenklar matchning och rekrytering för dig som ständigt letar efter talanger. I ett komplett verktyg förenar vi människor genom traditionella rekryteringsmetoder och innovativ teknik.

Arbetssökande
Arbetssökande, studerande eller letar du efter nya utmaningar? Skapa en profil och komplettera dina uppgifter med tidigare erfarenheter och färdigheter. Zynca sköter resten.

Kompletterande aktör
Zynca CRM är ett givet affärssystem för dig som arbetar med arbetssökande. Effektivisera ditt arbete och följ deltagare från inskrivning till studier eller arbete.

Fler utställare läggs till löpande

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.