Kl 09.10
23 maj Kl 10.00
Stora Scenen
Kl 11.00

Vad är affärsnyttan med mångfald?

Panelmedlem Najat Abbas

Verksamhetschef på The Good Talents

Najat började sin karriär på utrikesdepartementet och arbetade med internationell handel. Därefter arbetade Najat med mänskliga rättigheter och migration på Justitiedepartementet. Efter sin masterutbildning i internationell ekonomi och ledarskap har Najat arbetat främst i ledarroller, särskilt i verksamheter som jobbar med barn och ungdomar.

Najat brinner för positiv samhällsförändring för barn och unga, särskilt genom att inspirera och stärka unga att få sina röster hörda och sträva mot sina drömmar.

Najat är nu verksamhetschef på The Good Talents, en ideell organisation som lyfter och stärker unga talanger vars kapacitet och resurser ännu inte har synliggjorts. The Good Talents vill bredda bilden av vem som ses som en talang och var vi letar när nya talanger rekryteras, för att på sikt bidra till en ökad mångfald i svenska organisationer och företag.

Moderator

Rebecka Hagman

Strateg Integrationspakten, Stockholms Stad

Panelen

Sandra Kastås

Grundare av Diversity Board

Najat Abbas

Verksamhetschef på The Good Talents

David Erixon

Kommunikation och public affärschef på Nobina

Per Mallander

Grundare och COO på Jordgubbsprinsen

Sandra Rosén

Hållbarhetsspecialist på Stockholm Exergi

Kristofer Sandström

HR-chef på Gröna Lunds tivoli

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.