Kl 09.10
21 maj Kl 10.00
Stora Scenen
Kl 11.00

Hur kan vi bidra till att skapa en arbetsmarknad som är till för alla - på riktigt!

Panelmedlem Desirée Ödén

Filosofie Doktor i företagsekonomi, Näringslivsutvecklare på Skellefteå kommun

Desirée arbetar som näringslivsutvecklare med särskilt fokus på kompetensförsörjning på Skellefteå kommun. Rollen innebär både strategiskt och analytiskt ansvar för hur kommunen på bästa sätt ska stötta Skellefteås växande näringsliv. Arbetet leds utifrån ett helhetsperspektiv där kompetensförsörjning innefattar att attrahera, ta emot, integrera och behålla medarbetare med relevant kompetens från andra delar av Sverige och resten av världen. 

 Skellefteå är första kommun ut i den stora gröna omställningen som just nu sker på bred front i norra Sverige. Det ställer nya krav på hela samhället, och frågor om mångfald och inkludering genomsyrar såväl arbetslivet som vardagslivet i takt med att Skellefteå får en alltmer internationell befolkning.

Moderator

Catrine Jack

Head of Public Affairs på Randstad

Panelen

Monica Längbo

HR-direktör på Axfood

Desirée Ödén

Filosofie Doktor i företagsekonomi, Näringslivsutvecklare på Skellefteå kommun

Linnéa Stigsäter

Enhetschef på Arbetsförmedlingen

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.