Kl 09.00
23 maj Kl 09.10
Stora Scenen
Kl 10.00

Från ord till handling – att lyckas med inkludering!

Panelmedlem Tina Männik

Strategic Client Advisor på Keeparo

Tina Männik har arbetat med employer branding och HR-frågor under hela sitt yrkesverksamma liv, både på kund- och byråsidan. På företag som Vattenfall och Tieto har Tina varit Head of Diversity & Inclusion och jobbat aktivt med hur organisationer framgångsrikt ska behålla och attrahera rätt kompetens genom hela medarbetarresan.

Genom mångårigt arbete inom HR-segmentet har Tina även på nära håll och med stort engagemang följt utvecklingen inom mångfald och inkludering. Detta är frågor som närmast är en hygienfaktor för att organisationer och företag ska kunna fortsätta vara en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare idag.

I sin nuvarande yrkesroll stöttar Tina Keeparo:s kunder med strategiska frågor kring kompetensförsörjning samt mångfald och inkludering inom både privat och offentlig sektor.

Moderator

Inga-Kari Fryklund

Samhällspolitisk chef på Samhall med ansvar för externa intressenter.

Panelen

Christian Horne

Group Head of HR and Sustainability på Ambea

marit gisslar

Marit Gisslar

Chef Rekrytering & Employer Brand på PostNord

Aaron Kroon

Prisvinnande ledare, föreläsare och inspiratör inom mångfald & inkludering

Charlotte Zetterlund

HR-chef på Hemköp/Tempo

Tina Männik

Strategic Client Advisor på Keeparo

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.