Kl 10.00
23 maj Kl 11.00
Stora Scenen
Kl 12.00

"Att vara människa innebär att vi har fördomar” – Hur kan vi tillsammans jobba för att minska samhällets omedvetna diskriminering?

Panelmedlem Carolina Engström

VD på Wes

Carolina är VD på Wes – chefsrekryteringsföretaget med fokus på mångfald. Wes vision är ett inkluderande och diversifierat näringsliv där olikhet i kompetens och erfarenhet tas tillvara för att bygga en hållbar framtid.

Carolina har över tio års erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och ledarskapsrådgivning. Hon arbetar bland annat även med rådgivning, rekrytering och ledarutveckling på styrelse- och ledningsnivå.

Carolina har en bakgrund på Alumni (en del av Harvey Nash Group) som Managing Director Alumni Academy, Business Director, Head of Leadership Consulting och Seniorkonsult inom Board, Executive Search och Assessment på samma bolag. Tidigare arbetade Carolina som bl.a. Generalsekreterare för stiftelsen Friends och har gedigen erfarenhet att bygga samarbeten mellan olika sektorer för att skapa hållbar samhällsförändring, såväl nationellt som internationellt. Hon har också erfarenhet av styrelsearbete samt egen konsultverksamhet med fokus på jämställdhet, mångfald och inkludering.

Moderator

Malin Moezzi

Lic. Psychologist, Head of People Science på Asker Technologies

Panelen

Nadine Hanna

Kundförvaltare på det kommunala bostadsbolaget AB Stockholmshem

Ayaz Shukat Rosén

D&I Ambassador på Microsoft

Carolina Engström

VD på Wes

Nadim Ghazale

Polis. Föreläsare. Författare. Konferencier. Krönikör. Debattör. Sommarpratare.

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.