Kl 10.00
21 maj Kl 11.00
Stora Scenen - Kungsträdgården
Kl 12.00

Hur kan entreprenörsskapet bidra till att lösa arbetsmarknadens utmaningar?

Panelmedlem Viveca Viso

Senior rådgivare, startup-investerare på Clever Compliance, Emigreat, Propida Solutions, btbSkills. TectumAI, Route10AI

Viveca Viso, Senior rådgivare och C-level ledare, är en framstående ledare inom startups och scaleups med tydligt fokus på Impact, vars mångsidiga expertis och ledarskap har haft en betydande inverkan för entreprenörer och innovationsbolag. Som en person som lever efter mottot; ”Var den förändring du själv vill se”, är Viveca en verklig förändringsagent. Hennes inflytande har gjort det möjligt för henne att lyfta entreprenörer och driva framgång i en rad olika bolag. 

Genom att vinna det prestigefyllda Techpriset Addher Award – Role model of the year Stockholm, för hennes engagemang och mentorskap for en mer diversifierad Tech bransch samt leda sina team till segrar i bla Nordic PropTech Awards och Dagens Industris kvinnliga grundare (Female founders), har hon cementerat sin position som en kraftfull ledare, förebild och mentor. Hennes passion för hållbart ledarskap och hennes dedikation till den svenska startup- och scaleup-scenen är ytterligare bevis på hennes engagemang för att främja utveckling genom innovation och entreprenörskap. 

Hennes förmåga att inspirera och leda med integritet är vad som gör henne till en exceptionell rådgivare och ledare. Viveca Viso är inte bara en senior rådgivare; hon är en katalysator för positiv förändring och hållbar framgång.

Moderator

Malin Moezzi

Lic. Psychologist, Head of People Science på Asker Technologies

Panelen

Mustafa Zatara

Founder & CEO FörortsEntreprenörer

Ali Khalil

VD på Miljonbemanning

Viveca Viso

Senior rådgivare, startup-investerare

Atefeh Sebdani

Awarded Speaker | Moderator | Writer | Board Member | Techie på Mazroui

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.