Kl 16.00
14 September Kl 17.00
Stora Scenen
Kl 18.00
Kl 16.00
Kl 18.00
Marianne Bogle

Vilka hinder finns för att anställa personer med funktionsnedsättning och vad kan göras för att få fler företag att anställa fler?

Panelmedlem Marianne Bogle

Verksamhetsansvarig, CSR Sweden

Marianne leder verksamheten inom CSR Sweden, ett nätverk av företag som vill driva på hållbarhetsagendan främst inom social hållbarhet. CSR Swedens arbete ska gå att spåra till Agenda 2030 och är alltid i samverkan med samhällets olika sektorer. CSR Sweden är den svenska nationella partner till CSR Europe som är ett av världens främsta nätverk inom CSR/hållbarhet, startade 1995. Tillsammans med över 40 syskonorganisationer är man i detta nätverk över 10 000 företag.

Marianne är också styrelseledamot i; föreningen Universell Utforming av Arbetsplatsen, Stiftelsen The Global Village, (Järvaveckan), NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge samt AIK Fotboll.

CSR Sweden

Moderator

Mikael Klein

Ansvarig för verksamhetsstrategisk utveckling på Wiljagruppen AB

Panelen

Maria Branestam

Maria Branestam

HR-chef på Max Burger

michael svensson

Michael Svensson

Kvalitets- & utbildningschef på Curonova

Martin Sjogren

Martin Sjögren

Avtalsansvarig för offentlig sektor, Randstad

Claus Forum

Claus Forum

VD för Irisgruppen

Marianne Bogle

Marianne Bogle

Verksamhetsansvarig, CSR Sweden

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.