Kl 17.10
21 maj Kl 18.00
Stora Scenen - Kungsträdgården
Kl 18.45

Hur skapar vi ett samhälle där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden?

Hur känns det att bli nekad jobb 300 gånger/år?

Panelmedlem Yashar Moradbakhti

VD Lingio

Lingio startade som ett volontärprojekt sommaren 2015 i samband med den då kraftigt ökande andelen flyktingar som kom till Sverige.
Tre gamla kollegor från Spotify, EA Games och MTG ville bidra och hjälpa de nyanlända att snabbare komma in i det svenska samhället och på arbetsmarknaden – och utvecklade därför en app som riktade sig specifikt till nyanlända för att lära sig det svenska språket.

Vi är övertygade om att språket är en stor nyckel till lyckad integration. Språket skall inte behöva vara ett hinder för att få jobb eller för att utvecklas i sitt arbete.

Vi tror också att själva inlärningen av språket ska vara rolig, för då övar man mer och lär sig snabbare. Därför använder vi AI, gamification och individuell coachning för att nå bästa resultat för våra kursdeltagare.

Moderator

Mark Ahlenius

Grundare & Vice VD Jobbentrén

Panelen

Nicole Mitman

Employer Branding och Event specialist på Keolis Sverige

Sidney Tre Norling

Ordkonstnär, kreativ supertalang. "From Homeless to Limitless"

Stig-Arne Bäckman

Grundare av TalangAkademin

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.