Kl 17.00
23 maj Kl 18.00
Stora Scenen
Kl 18.45

Hur skapar vi ett samhälle där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden?

Hur känns det att bli nekad jobb 300 gånger/år?

Moderator Mark Ahlenius

Grundare & Vice VD Jobbentrén

Jag ser massa fram emot Jobbfestivalen! Att få prata om hur företags mångfalds- och inkluderingsarbete är en ständigt pågående process. Av erfarenhet vet jag att det inte alltid är enkelt. Jag hoppas på att inspirera genom att lyfta lyckade exempel men även utmaningarna med att arbeta med mångfald och inkludering i praktiken. För det är ju det i slutändan det handlar om: att göra.

Jag ser också fram emot att direkt få göra. Genom att intervjua massa arbetssökande som vi sen förhoppningsvis kan matcha ut i jobb. Jobbfestivalen är exakt så som vi vill jobba – att få träffas! Istället för cv eller avancerade rekryteringsverktyg så är att intervjua i flera steg ett av våra viktigaste verktyg för att skapa lyckade och långsiktiga anställningar tillsammans med nyanlända talanger och arbetsgivare.

En av de som fått jobb via oss är Eyerusalem, produktionsassistent på H&M Studios som kommer vara med i samtalet.

Panelen

Yashar Moradbakhti

VD Lingio

Eyerusalem

Produktionsassistent H&M Studios

Erdem Akan

Uppdragsansvarig & Jobbcoach Yrkesintroduktion för teckenspråkiga

Stig-Arne "Stigge" Bäckman

Grundare av TalangAkademin

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.