Välkommen till Jobbainorr
på Sergels torg, Stockholm

Den 30 november & 1 december kl. 10.00 – 16.00, 2024 flyttar Norrland in på Sergels torg mitt i Stockholms city.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Tema Jobba i Norr mitt på Sergels Torg – Black Week!
Jag vill bidra till att många människor flyttar norrut så jag har hyrt Sergels torg mitt i Stockholms city. Jobbfestivalen Tema Jobba i Norr 30 november och 1 december kommer flöda på hela Sergels Torg – under den vecka i Stockholms city som är den största publikmagneten under hela året – nämligen ”Black Week”.

Årets mesta helg
Ingen som rör sig mellan Åhléns – Gallerian – NK denna helg kommer att missa ”Jobba i Norr – eventet” som blir ett jättelikt blickfång. För lek med tanken på lämmeltåget av människor och hela familjer som passerar och inte ens vet att dom inom en snar framtid kommer att flytta norrut.

Jobberbjudanden rullas ”live”
På utomhusscenen scenen kommer arbetsgivare att ha 15-minuter inspirerande föreläsningar som jag kallar ”analoga jobbannonser”. Ett upplägg som garanterat kommer skapa ”buzz” i sociala media.

Norrland har superkonjunktur
Ja, det kokar av framtidstro och fantastiska möjligheter skapas i realtid. Men Norrland erbjuder inte allt för alla. Däremot betyder Norrland allt för de många människor som valt att ”Go North”. Här finns hundratusentals jobb med framtiden för sig. Oavsett om man ska jobba som sjuksköterska, samhällsbyggare, inom transport eller satsa på en karriär i Europas rymdhuvudstad Kiruna. Eller bygga en hållbar värld med hjälp av snabbtåg, green steel och batterier till elbilar. Norrland är också guld för den som vill tempoväxla, vara sig själv och få livskvalitet värd namnet.

Relationer som är guld värda
Jobbfestivalen med tema ”Jobba i Norr” är en mötesplats för arbetssökande och för kommuner, organisationer och företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov. Som utställare bidrar du till viktig informationsspridning om möjligheterna till ett liv i norr och att skapa ett samhälle och en arbetsmarknad som är till för alla – på riktigt!

Välkommen!

”Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka”

Partners

Vill ni vara med på resan?

Att flytta till Norrland kan erbjuda flera fördelar när det gäller naturen, livsstilen och kulturen. Här är sex av de bästa sakerna med att flytta till Norrland:

Naturskönheter:

Norrland är känt för sin spektakulära natur. Du kan njuta av vidsträckta skogar, orörda sjöar, imponerande fjällkedjor och spektakulära norrsken. Möjligheterna till friluftsliv, inklusive vandring, fiske, skidåkning och jakt, är oändliga.

Arbetsmöjligheter:

Norrland är känt för sina naturresurser och industrisektorer såsom skogsbruk, gruvdrift och energiproduktion. Om du har intresse eller erfarenhet inom dessa områden kan du hitta gott om jobbmöjligheter i Norrland. Det finns också en växande turismsektor i regionen.

Ren luft och tystnad:

Norrland har låg befolkningstäthet, vilket innebär att det finns gott om utrymme och ren luft att andas. Du kan njuta av tystnaden och lugnet som kommer med att bo i områden med mindre trafik och mindre buller. och jakt, är oändliga.

Säsongernas skiftningar:

Norrland erbjuder en tydlig upplevelse av de fyra årstiderna. Du kan njuta av varma somrar med långa dagar och midnattssol, följt av färgglada höstar, snörika vintrar och friska vårdagar. Denna variation kan ge en rikare livskvalitet och olika möjligheter till aktiviteter och rekreation.

Nära gemenskap:

Många samhällen i Norrland har en stark gemenskapsanda. Du kan förvänta dig att få en varm välkomnande och möjligheten att lära känna människor på ett personligt plan. Det kan vara en fördel om du värdesätter en tightare sammanhållning och närhet till dina grannar och samhället i stort.

Kulturella traditioner:

Norrland har sina egna unika kulturella traditioner och evenemang. Du kan uppleva samisk kultur, folkdans och musik, samt traditionella högtider och festivaler. Detta ger dig chansen att utforska och lära dig mer om den norrländska kulturen och dess rika historia

Vill du bli utställare på Jobbainorr på Sergels torg?

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar om Jobbfestivalen med tema mångfald? Välkommen att kontakta oss. Det går bra att kontakta oss via uppgifterna nedan eller formuläret här på hemsidan.

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.