Utställare på
Jobbfestivalen

”Mångfald & Inkludering”

Jobba i norr 30/11 – 1/12 2024 på Sergels torg

Utställarlistan uppdateras kontinuerligt.

Se var respektive utställare befinner sig på festivalområdet.

Utställare 2024

Välkommen hit - välkommen hem!

Piteå är en lagom stor och mysig stad med trevliga invånare. En välkomnande, lugn och trygg stad med gott mod och stora framtidsplaner.

I Piteå brukar vi säga att vi har nära till allt – till världen utanför, till varandra och till naturen. Vi ser oss gärna som evenemangsstaden, musikstaden, skärgårdsstaden och staden där vi tror att det mesta är möjligt. Inte minst genom att kombinera vår tradition som industristad med en ny inriktning där kultur, utbildning, näringsliv och evenemang tar lika stor plats i framtidens Piteå.

 Ett annat riktmärke för framtiden är vår strävan att utvecklas till en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar kommun.

 Men det bästa med Piteå är ändå piteborna – nya som gamla, som genom engagemang, öppenhet och kreativitet är goda ambassadörer för sin hemstad och som tillsammans bidrar till att Piteå lever och växer.

 Vi hoppas att du är nyfiken på Piteå och vill bli en del av vår stad.

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.