Kl 17.00
14 September Kl 18.00
Stora Scenen
Kl 18.45
Kl 17.00
Kl 18.45
Nina From

Hur matchar vi arbetssökande och arbetsgivare på kortast möjliga tid, och på så sätt löser arbetslöshetssituationen?​

Med Arbetsförmedlingens Generaldirektör på scenen öppnade vi dagen med att belysa paradoxen att företag har svårt att hitta personal att anställa trots att det finns många arbetslösa. Dagen igenom har diskussionerna avlöst varandra på ämnet integration och mångfald, och under denna avslutande diskussion utmanar vi panelen; hur matchar vi arbetssökande och arbetsgivare på kortast möjliga tid, och på så sätt löser arbetslöshetssitiuationen?

Panelmedlem Nina From

Arbetsförmedlingen

Nina From har arbetat på Arbetsförmedlingen sedan 2009 och har verkat i olika roller inom myndigheten. Har jobbat med rekrytering, matchning och arbetsmarknadsutbildning. Tidigare nominerad till bland annat Årets Nytänkare samt Göta Priset för bästa utvecklingsprojekt för Yrkesjakten. Nina brinner för att skapa nya arenor för en bättre matchning på arbetsmarknaden genom att tänka nytt och göra annorlunda. Yrkesjakten, Skillsmässan, Future Skills Lounge och Jobboxen är några exempel.

Moderator

Björn Elmqvist

Björn Elmqvist

Partner, Werket AB

Panelen

Rikard Westerlund

Rikard Westerlund

VD och medgrundare av HelloLilly

rasmus rossi

Rasmus Rossi

VD inom Arenakoncernen
 

Nina From

Nina From

Arbetsförmedlingen
 

Alireza Akhondi

Centerpartiet
 

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.