Kl 17.00
14 September Kl 18.00
Stora Scenen
Kl 18.45
Kl 17.00
Kl 18.45
Rikard Westerlund

Hur matchar vi arbetssökande och arbetsgivare på kortast möjliga tid, och på så sätt löser arbetslöshetssituationen?​

Med Arbetsförmedlingens Generaldirektör på scenen öppnade vi dagen med att belysa paradoxen att företag har svårt att hitta personal att anställa trots att det finns många arbetslösa. Dagen igenom har diskussionerna avlöst varandra på ämnet integration och mångfald, och under denna avslutande diskussion utmanar vi panelen; hur matchar vi arbetssökande och arbetsgivare på kortast möjliga tid, och på så sätt löser arbetslöshetssitiuationen?

Panelmedlem Rikard Westerlund

VD och medgrundare av HelloLilly

VD och medgrundare av HelloLilly, branschens TikTok-raket som brinner för effektiviserad matchning av arbetssökande och arbetsgivare. Rikard är ledare med bakgrund inom Sälj- och Affärsutvecklingschef på världens mest hållbara företag Schneider Electric, VD på rekryteringsbolaget Jobway, samt Analytiker inom CleanTech på isländska banken Kaupthing. Civilingenjör från KTH.

lilly-logo

Moderator

Björn Elmqvist

Björn Elmqvist

Partner, Werket AB

Panelen

Rikard Westerlund

Rikard Westerlund

VD och medgrundare av HelloLilly

rasmus rossi

Rasmus Rossi

VD inom Arenakoncernen
 

Nina From

Nina From

Arbetsförmedlingen
 

Alireza Akhondi

Centerpartiet
 

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.