Praktisera inom sälj och kommunikation på Jobbfestivalen med tema mångfald!

Vill du praktisera inom sälj och kommunikation hos oss på Jobbfestivalen med tema mångfald? 🎉

Vi vill ge dig en unik möjlighet att hänga med och se hur det är att jobba inom sälj och kommunikation hos oss på Jobbfestivalen med tema mångfald. Jobbfestivalen med tema mångfald är en jobbmässa i Kungsträdgården som drar igång den 14 september, och tills dessa finns det massor att göra för att mässan ska bli riktigt bra! Du kommer bland annat få jobba med digital marknadsföring, sociala medier, anordna event, backa upp i sälj och affärsmöten och mycket mer! Vi hoppas hitta någon som är självgående, sugen på att lära sig och vill utvecklas tillsammans med oss. 

Såhär ansöker du

Du är mer än ditt CV, eller hur? Vi vet att ditt CV inte visar all den potential du egentligen har. Vi värdesätter din potential framför tidigare jobb och utbildningar – just därför anställer vi inte baserat på CVn, vi vill hellre lära känna dig direkt!

Genom att skapa en annons om dig själv hos vår partner JobAgent® får du hjälp att hitta dina personliga styrkor, dina skills och drivkrafter. Informationen skickas sedan automatiskt till oss (ju mer du berättar om dig själv, desto bättre!).  När du skapat ett konto på JobAgent kommer du även kunna bli kontaktad av andra rekryterare och arbetsgivare, inte bara oss. Dessutom kommer du kunna ladda ner ditt nya, digitala CV som PDF och använda när du söker jobb. Smart, eller hur?

Steg 1

Skapa konto med BankID eller e-post

Självklart gratis och du kan surfa tryggt och säkert.

Steg 2

Berätta om dig själv

I plattformen får du hjälp med att beskriva vem du är, vad du är bra på och vad du vill göra i framtiden.

Allt hamnar i ett smart, digitalt CV!

Steg 3

Nu har du ansökt!

Ditt nya digitala CV skickas automatiskt till oss. 

Ditt digitala CV kommer även bli sökbar för andra arbetsgivare, och du kan ladda ner ditt CV som PDF! 🎉

Din handledare kommer vara Mats Wernheim

Mats är en idéskapare och mångsidig serieentreprenör som har arbetat inom bemannings-och rekryteringsbranschen sedan 1991. Han är bland annat grundare av bemanningsföretaget MAYDAY, 1991 (ISS/MAYDAY) och JobAgent, 1999 (Want).

Han är också grundare av SaaS-företaget ZeroLime och HR-Techbolaget JobAgent®, som har en SaaS-lösning för hållbar rekrytering baserat på potential och återvunnen kandidatdata samt initiativtagare till JobbFestivalen med tema mångfald i Kungsträdgården med tema mångfald.

Han är även engagerad som delägare och advisor i Ireturn, en hubb för personer som upplever, psykisk arbetsrelaterad ohälsa samt i Diversity Board, vars vision är att förändra i maktens korridorer och få in mer mångfald och perspektiv då många styrelser och ledningsgrupper idag är allt för homogena.

Mats mål är att vara en företagare som både ser och hör människan, oavsett bakgrund eller situation.

Mats Wernheim

Om jobbfestivalen

Jobbfestivalen med tema mångfald i Kungsträdgården är en mötesplats för arbetssökande och företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov samt företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka mångfalden och minska risken för diskriminering.

Utställare
på festivalen

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.