Utställare på
Jobbfestivalen

”Mångfald & Inkludering”

21 maj 2024, Kungsträdgården, Stockholm

Utställarlistan uppdateras kontinuerligt.

Se var respektive utställare befinner sig på festivalområdet.
adecco logo

Adecco

Adecco Group är en av världens största HR- och kompetensföretag, och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder.

Adecco Group har listats på Fortune 500s globala lista i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, gig-tjänster, karriäromställning och talangutveckling, samt outsourcing och rådgivning. I Sverige består Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch & Clark och Pontoon, och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Företaget har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet. Adecco Group är en partner som utvecklar samhället genom att skapa framtidens arbetsmarknad där alla får plats.
Arbetsförmedlingen logotyp

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vår uppgift är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb.

Vi finns för alla arbetsgivare som vill tänka nytt, och för alla arbetssökande som behöver stöd. Vi lägger grunden för tillväxt och välfärd i hela landet och ser till att det finns en väg in, en väg tillbaka och en väg framåt – för alla. Vi skapar rätt förutsättningar för en väl fungerande arbetsmarknad och förser även samhället med information, analyser och prognoser om arbetsmarknaden.

Asuria

På Asuria tar vi avstamp i dina livserfarenheter och färdigheter, det är de som ligger till grund för ditt nästa steg.

Vad vill du åstadkomma imorgon, när trivs du bäst och vad har du för önskningar när det gäller sysselsättning?

För oss är det självklart att visa stor respekt för alla som vi coachar, oavsett bakgrund. Vi vet att du mår som bäst när du får vara dig själv, och i vår ”lära-känna-process” är det därför du som leder och vi som lär oss. Vi vill veta allt om dina intressen, erfarenheter, förmågor och mål. Då får vi bästa möjliga förutsättningar att göra en plan för ditt nästa steg. 

Vi vill förstå vem du är, vad du vill och vart du är på väg
Genom att bättre förstå vem du är, kan vi lära dig hantera dina förväntningar kring vilka jobb som bäst matchar din profil. Det kan exempelvis vara så att du behöver vidareutbildning eller kompetensutveckling för att nå dit du vill. Med hjälp av dina identifierade mål och styrkor lär vi dig presentera dig själv på bästa sätt, så att du kan briljera i ansöknings- och intervjuprocesser.

Axfood

Axfoodkoncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo, Handlar’n och Matöppet. 

Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Huvudägare är Axel Johnson AB

Vi hade inte varit där vi är idag utan alla våra medarbetare. Att driva ett förändringsarbete i ett högt tempo med fler än 13 000 medarbetare över hela Sverige ställer krav på en dynamisk och samspelande koncern. Vi vet att olika personligheter, erfarenheter och bakgrunder skapar engagemang och ger fler och bättre nya idéer. När oliktänk kombineras med samverkan i en koncern, när vi kan använda varandras styrkor, vårt entreprenörskap och idérikedom för att vässa matkoncept och för att förbättra kundmötet, kan vi uppnå fantastiska resultat.

Blidösundsbolaget

Blidösundsbolaget är en del av den internationellt verksamma koncernen Transdev.

Transdev är ett företag med uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.

Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i hela Stockholms skärgård samt i Mälaren. De flesta av våra fartyg går i linje- och kollektivtrafik för Waxholmsbolaget och SL medan några fartyg går i charter- och nöjestrafik. Café- och restaurangverksamhet ombord på fartygen drivs i Blidösundsbolagets egen regi. Sammantaget kan vi stoltsera med 38 fartyg och stora möjligheter för vår personal att nå högre höjder inom sin yrkeskategori.

Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning på Stockholms största skärgårdsrederi. Vi strävar efter att nå nya höjder i god arbetsmiljö, kundbemötande och hållbarhet som är attraktivt för både medarbetarna, kunder och leverantörer.

Brödernas Logotyp

Brödernas

År 2018 öppnades Brödernas sin första restaurang. Idag har kedjan över ca 100 restauranger i Sverige.

Brödernas är en ung nutida svensk restaurangkedja med äkta leenden från engagerade medarbetare som alltid brinner extra för personlig- och trevlig service. Goda och fräscha hamburgare av hög kvalitet i en varm mysig hemmalik restaurangatmosfär. På Brödernas skall alla känna sig välkomna!

clustera logo

Clustera

Clustera arbetar med att matcha ut människor på arbetsmarknaden eller vidare till utbildning.

Vi har under lång tid levererat matchningstjänster framgångsrikt resultat. Vårt mål är att bidra till minskad arbetslöshet genom individanpassat stöd och stort engagemang. Vi arbetar med olika verktyg för att coacha, utbilda, rusta och utveckla olika människor för att kunna placera till rätt arbete eller utbildning.

Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer. Vi är fler än 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme. Välkommen du med – hos Coor är det du som är skillnaden

Att söka jobb hos oss
Vår ambition är att ha en effektiv och tydlig rekryteringsprocess där kandidatupplevelsen står högt i fokus.

Eductus

Eductus

Eductus arbetar med utbildning inom SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt arbetsmarknadstjänster så som Rusta och Matcha.

Vår vision är ”Alla kan ta ett jobb!”. Med rätt kunskaper finns det ett jobb för alla. Vi rustar våra studerande och deltagare genom våra utbildningar och arbetsmarknadstjänster. Och vi samarbetar aktivt med arbetsgivare och utbildningsanordnare för att matcha våra deltagare mot en anställning.

Genom våra värderingar; delaktighet, ansvar och resultat arbetar vi mot vår vision, där en anställning för våra deltagare alltid är slutmålet.

Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster.  Vi grundades 1991 och är en del av Academedia  som är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Idag finns Eductus över nästan hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett auktoriserat utbildnings- samt matchningsbolag och är Certifierade i ISO 9001 samt ISO 14001.

enrival logo

EnRival

En privat arbetsförmedling som skapar möjligheter.

6 personer får jobb varje dag via oss på EnRival genom våra samarbetspartners runt om i landet! Våra duktiga jobbcoacher skapar jobbmöjligheter varje dag. Vi på EnRival kallar oss därför Sveriges Bästa Privata Arbetsförmedling!

Eyes4work

Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt.

Fairsight

Making hiring truly fair – Find high performing people and build a more diverse workplace with Fairsight’s assessment platform.

We help you make better hiring decisions, and give every job applicant a fair chance. With ease, you can screen candidates, conduct interviews, and identify the perfect candidates, all from one place.
folkuniversitetet

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet – den icke-vinstdrivande aktören som effektivt utbildar och hjälper människor vidare till nästa steg i arbetslivet.

Vi är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning samt erbjuder arbetsförmedlingens tjänst Rusta o matcha över hela landet.
 
Det är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen.

foodora

På foodora hittar du mat du älskar, matvaror du begär och produkter du saknar. Allt ifrån pizza, kaffe, blommor eller kondomer.

Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens leveranstjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

Frontex

Frontex, the European Border and Coast Guard Agency, is one of the most dynamic and fastest-growing agencies. And soon it will grow even bigger. 

We are developing Europe’s first uniformed service – Frontex standing corps. Trained by the best and equipped with the latest that technology has to offer Frontex border and coast guards are ready for tomorrow’s challenges at the borders, helping to ensure their proper functioning.

Frälsningsarmén EU-center

Frälsningsarmén är en internationell kristen kyrka med ett omfattande socialt arbete och engagemang.

Frälsningsarmén EU-center

EU-centret erbjuder EU-medborgare och tredjelandsmedborgare med permanent uppehållstillstånd i annat EU land individanpassad jobbcoachning.

Våra rådgivare utgår från deltagarnas behov och upprättar individuella handlingsplaner.

Service som erbjuds på EU-centret :

  •  Samhällsinformation, rådgivning och jobbcoachning
  • Motiverande samtal och framtidsplanering
  • Kontinuerlig kontakt och upp följning med deltagare
  • Språkundervisning
  • Stöd till personer som utsatts för människohandel och människoexploatering
hemkop logo

Hemköp

Sedan 1958 har Hemköp verkat för att skapa förutsättningarna för hållbara val som lyfter fram matglädjen.
Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

Indeed

Indeed är platsen där ALLA jobbsökare hittar möjligheter att forma sin framtid. 

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på festivalen för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta ditt första eller kanske bara nästa steg i din professionella utveckling.

Vi förstår att det kan vara utmanande att komma in på arbetsmarknaden, och det är där Indeed kommer in. Genom vår plattform kan du utforska lediga jobb och möjligheter få guidning i hur du finner de möjligheter som passar just dig. Vi strävar efter att underlätta matchningen mellan arbetsgivare och dessa jobbsökare genom att erbjuda en inkluderande och stödjande miljö.

Indeed ger dig verktyg och resurser för att förbättra dina chanser att lyckas. Genom att skapa en professionell profil på Indeed kan du framhäva din kompetens och erfarenhet, även om du inte har en traditionell arbetsbakgrund. Du kan också dra nytta av vår omfattande databas med tips och råd för att stärka dina jobbsökningsfärdigheter och öka din anställningsbarhet.

På mässan är vårt fokus att ge individer den personliga support och vägledning de behöver. Vi finns här för att lyssna på era unika utmaningar och erbjuda skräddarsydd rådgivning för att hjälpa dem att komma närmare sitt drömjobb. Oavsett om det handlar om att förbättra CV:t, förbereda sig inför intervjuer eller utforska alternativa karriärvägar, strävar vi efter att vara en pålitlig partner på deras resa mot arbetsmarknaden.

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på mässan för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta nästa steg i din professionella utveckling.

Yrkesdörren

Vägen in på den svenska arbetsmarknaden är ibland onödigt svår.

På en arbetsmarknad där vartannat företag rekryterar via kontakter blir ett professionellt nätverk ofta avgörande. Det skapar en klyfta mellan etablerade och utrikes födda svenskar. 

Yrkesdörren är ett integrationsinitiativ och en folkrörelse som genom möten vill överbrygga den klyftan och snabba på utrikes föddas väg in på den svenska arbetsmarknaden.   

Dessa möten bidrar till ett ömsesidigt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som breddar nätverk. För den icke-etablerade innebär ett möte också ett tillfälle att lära sig mer om sociala koder, se sina möjligheter och öka sitt självförtroende på arbetsmarknaden. Vår vision är en arbetsmarknad där människor med olika bakgrunder och erfarenheter finner sin rätta plats.

Yrkesdörren är för dig som konkret vill engagera dig för att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Integration är relationer och relationer byggs i möten – utan dig blir det inget möte, därför är du viktig.

intelliplan Logo

Intelliplan

Framtidens system för rekrytering och bemanning,

Med våra systemlösningar Intelliplan och Zerolime erbjuder vi heltäckande lösningar inom rekrytering, bemanning, sälj och ekonomi.

irisgruppen logo

Iris

Irisgruppen är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster.

Alla med målet att hjälpa människor till att ta nästa steg i livet och att öppna dörrar till jobb och inkludering.

Jobbentrén

Jobbentrén hjälper företag att anställa, behålla och utveckla nyanlända talanger genom rekrytering, kontinuerlig coachning av nyanställda och stöd till arbetsgivare.

Målet är att nyanlända ska utvecklas på jobbet och integreras i samhället, samt att skapa fler inkluderande arbetsplatser där arbetsgivare kan attrahera och utveckla nyanlända talanger.

Över 250 nyanlända talanger har fått anställning via Jobbentrén sedan starten 2016. De flesta jobben är tillsvidare och heltidsjobb. Över 80% av anställningar är lyckade.

Jobbentrén är ett socialt företag som mäter sin framgång i samhällsnytta med målet att skapa integration och inkludering. Eventuell vinst återinvesteras i verksamheten.

Jobbkonsult

MED ETT VINNANDE KONCEPT ÄR VI BÄST PÅ MATCHNING

Vi åtar oss bara uppdrag som vi tror kan lada till bra matchning. Coachning och rådgivning är vår arbetsmetod och det hjälper oss att hitta rätt person till rätt plats.

Vi matchar utifrån var och ens talang och intresseområde, som rådgivande och kvalificerad partner inom kompetensförsörjning håller vi hög kvalitet. Vi arbetar med stor entusiasm mot både företag och arbetssökande och vi sträver efter förtroendefulla relationer med alla. Vi lägger stor tonvikt på ett vänligt bemötande och arbetar alltid med att ge det där lilla extra.

Karrärkonsulten

Vi skapar jobb där möjligheterna finns!

Via oss på Karriärkonsulten får arbetssökande stöd i att komma i att komma ut i jobb genom direktmatchning mellan arbetssökande och arbetsgivare. Oavsett om man har en lång karriär bakom dig eller söker sitt första arbete är vårt mål att man ska få det stöd man behöver för att hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra. Vi har ett gemensamt mål och vision – att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det. Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa de förutsättningar, stöd och verktyg människor som hamnat utanför arbetsmarknaden behöver för att komma dit de vill. Att få hjälpa människor är bland det största och finaste som finns och vi Karriärhjältar är glada och stolta över att samverka till att världen blir bättre och bättre för varje dag.

Keolis

Keolis är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag och verkar i en framtidsbransch.

Vi kan erbjuda en trygg och stabil anställning, och en arbetsplats som genomsyras av mångfald, goda utvecklingsmöjligheter och kamratskap. Här arbetar människor från världens alla hörn vilket vi ser som en stor tillgång.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Våra värderingar
Våra värderingar – ”Vi sätter säkerheten främst”, ”Vi sätter resenären i fokus”, ”Vi tar ansvar och respekterar varandra” samt ”Vi tänker nytt och är affärsmässiga” – präglar vår arbetsplats.

Alla kompetenser behövs
Hos oss är du med och bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, och du får möjlighet att prova dina idéer och utveckla din kunskap. På Keolis arbetar bland annat förare, ekonomer, teamchefer, underhållstekniker, planerare, trafikledare, ingenjörer och medarbetare som ser till att våra fordon hålls rena och fina. Alla har en viktig roll i att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet – dygnet runt.

 

Kompetensföretagen Logo

Kompetensföretagen

Vi företräder Sveriges kompetensförsörjare.

Kompetens­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation för företag med verksamhet inom rekrytering, omställning och bemanning. Varje dag hjälper våra medlemmar företag, organisationer och individer att hitta rätt på en arbetsmarknad som är specialiserad, snabbrörlig, fragmenterad och global. Grunden för verksamheten är att kunderna får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle för att kunna verka effektivt. Medarbetarna får möjlighet att utvecklas på en föränderlig arbetsmarknad med den trygghet som erfarenhet och kompetens från många olika arbetsplatser ger.

Rätt person på rätt plats kan förändra världen!

Lidl

Lidl är utmanarna i den svenska livsmedelsbranschen. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan.

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Tillsammans är vi mer än 5 000 medarbetare över hela landet, ändå försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig.

Vi lyckas för att vi tar nya vägar, provar nya idéer – det spelar ingen roll hur annorlunda de är, vi har aldrig velat vara som alla andra. Vi lyckas också för att vi vill framåt, nå nya resultat, som företag och som enskild individ.

Häng med oss på vår utmanarresa!

lilly-logo

Lilly

Vi brinner för förbättrad matchning mellan arbetsgivare och arbetssökande, och med hjälp av våra tjänster minskar vi arbetslösheten i Sverige och säkerställer rätt person på rätt plats.

  • Via våra kanaler i sociala medier såsom Facebook, Instagram och TikTok ger vi tips, inspiration och interagerar med våra följare.
  • Genom våra rekryteringstjänster söker vi specifika kompetenser till företag som är i behov av personal.
  • Som leverantör av matchningstjänster rustar och matchar vi arbetssökande i sin resa mot jobb eller utbildning.

Teamet bakom Lilly har lång erfarenhet av rekrytering, headhunting, arbetsmarknadsinsatser och digitalisering.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att höra mer om oss eller någon av våra tjänster!

movant

Movant

Från jobbdröm till drömjobb.

Med engagemang i individen, verksamheten och uppdraget tar Movants branschnära utbildningar dig från jobbdröm till drömjobb. Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, certifieringskurser och utbildningar via Komvux och Arbetsförmedlingen – välkommen till Movant!

Nobina

Som Nordens största kollektivtrafikföretag kan vi erbjuda många spännande jobb och utvecklingsmöjligheter. Hos oss jobbar människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 13 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Tillsammans är vi stora nog att göra skillnad.

Piteå

Piteå. Vid kusten, strategiskt beläget i Sveriges mest expansiva arbetsmarknadsregion.

Här finns alla möjligheter till karriär, boende, fritid och familjeliv. Stadens inflyttarservice stöttar dig på vägen mot det goda livet. Välkommen hit!

Public Clean

Vi är en professionell städentreprenör som utför traditionell städning och även erbjuder plustjänster som kaffeservice, växtskötsel, diskning, konferensservice och mycket mer.

Våra kunder hittar du inom områden som kontor och fastig-
heter, livsmedelsbutiker etc.

Randstad

Vi ser potentialen i dig.

Alla människor har en plats på arbetsmarknaden.
 
Vi hjälper dig att hitta din, där du kan uppnå din fulla potential. Vårt fokus på individen på arbetsmarknaden bidrar också till våra kunders framgång – så att alla parter når sina mål och ambitioner.
 
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att uppnå deras sanna potential.
 
Vi kallar det Human Forward.

SVERIGES RIKSDAG

Riksdagsförvaltningen erbjuder stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter i en kunskapsintensiv miljö nära demokratins kärna

Riksdagen är hjärtat i den svenska demokratin. Frågorna som debatteras och besluten som tas på vår arbetsplats har betydelse för alla människors vardag. Riksdagsförvaltningen har ett unikt uppdrag att ge professionellt stöd och service till våra folkvalda ledamöter. Vi tar också hand om historiskt värdefulla byggnader och tidsdokument och arbetar för att främja och sprida kunskap om riksdagen och demokratin.

Jobcenter

På Jobcenter använder vår lokalt förankrade personal ett individuellt upplägg för dina behov och erfarenheter står i fokus.
På varje kontor samarbetar vi med rekryteringsbolag, anordnar rekryteringsträffar samt studiebesök.

Vi har också ett stort lokalt arbetsgivarnätverk som vi använder för att matcha ut dig i arbete.
Nyckeln till framgången hos Jobcenter är vårt breda kontaktnät med lokala företag, personalen lokala förankring och vår matchning till de dolda jobben som aldrig annonseras ut.

Right By Me

Right By Me grundades i december 2016, då som en del av den globala humanitära organisationen Right To Play, och grundaren Anna Lind blev vald till Change Leader av stiftelsen Reach for Change.

Efter 6 år som en del av en global organisationen blir Right By Me nu en självständig plattform för att fortsätta bedriva arbetet med att skydda, utbilda och stärka unga i utsatthet genom kraften i upplevelsebaserat lärande.

…Och namnet då, varför just Right By Me? För att det är det namn som 250 av organisationens ungdomar workshoppat fram och valt själva. Såklart. Deras egna rätt, rätt för dom, Right By Me! Och på engelska tänker ni? Vi ska ut i världen tänker vi. 2023 startar vi upp i två nya städer i Sverige, en bra början!

Scandic Hotels

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med mer än 280 hotell i drift och under utveckling på över 130 destinationer.

Scandic är ledande när det kommer till att integrera hållbarhet inom alla områden och dess prisbelönta koncept inom tillgänglighet säkerställer att Scandic är till för alla. Väl omtyckt av gäster och medarbetare är Scandic Friends Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen och företaget en av de mest attraktiva arbetsgivarna i regionen.

Skellefteå kommun

”Det som händer här saknar motstycke.
Varje dag nya språk och nya möten.
Varje vecka nya byggkranar och nya tankar.
Vi bygger för människor och arbetstillfällen i tiotusental.
Det här är bara början”

SSAB

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster.

Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet.

SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com/careers, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube.

SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor.

Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj.

SSP är en av de bäst bevarade hemligheterna i restaurang- och besöksnäringen. Du kanske inte känner till oss vid vårt namn men du kommer definitivt att känna igen oss från våra varumärken. Vi är den ledande operatören av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på flygplatser, tågstationer, arenor och eventanläggningar.

Globalt är vi nu verksamma i över 35 länder över hela världen på cirka 600+ anläggningar. Vi har en omfattande portfölj med mer än 500 internationella, nationella, lokala och specialvarumärken. Dessa inkluderar våra egna varumärken, såsom Upper Crust och Ritazza samt varumärken som vi driver via franchise, inklusive Bastard Burgers, Taco Bar, Eatery, WHSmith, O´Learys, Starbucks och Burger King. Vi har också internationellt arbetat med ett antal kända kockar, inklusive Jamie Oliver och Gordon Ramsey, för att skapa skräddarsydda varumärken.

Stockholms stad

Är du intresserad av vägledning till utbildningar som leder till jobb? Oavsett vilken fråga du har om jobb och vuxenutbildning så är du välkommen!

Vi kan vuxenutbildning!
Varje år studerar 50 000 stockholmare på sfi, komvux och yrkeshögskolan. På sfi kan du studera allt från grundläggande kurser till intensivkurser med inriktning mot ett akademiskt yrke. På komvux kan du läsa en kurs för att komplettera ditt gymnasiebetyg eller en av våra 50 hela yrkesutbildningar. På yrkeshögskolan läser du olika specialistutbildningar. Kom och träffa våra studie- och yrkesvägledare som guidar dig rätt!

Jobbtorg Unga
För dig som är mellan 16 och 29 år erbjuder vi stöd för att du ska hitta en utbildning eller ett arbete som passar dig. Vad drömmer du om? Vi vet vägen dit! När du blir inskriven hos oss får du en egen coach. Vi har ett stort utbud av insatser för att förbereda dig för studier eller arbete. Tillsammans med din coach kan du diskutera vad som skulle hjälpa dig vidare. Allt sker i den takt som känns bra för dig.

Stöd på vägen till arbete för dig med funktionsnedsättning
Har du en funktionsnedsättning och behöver stöd för att komma ut i arbetslivet? Stockholms stad erbjuder många olika insatser och stöd. När vi jobbar tillsammans med dig utgår vi från dina intressen, resurser och önskemål. Vi hjälper dig med CV och personligt brev, vi kontaktar arbetsgivare, vi kan vara med under en introduktion på jobbet och sedan är vi ett stöd tills du känner dig trygg på arbetsplatsen. Vi har medarbetare med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och funktionsnedsättning.

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning.

Målet är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap.

Under 2021 erbjöd vi 800 deltagare olika förberedande arbetsmarknadsinsatser i form av bland annat arbetsträning i våra sociala företag.

Vi bedriver också ett AMIF-finansierat projekt ”unga i jobb” för att matcha ut ungdomar som annars riskerar att utvisas i arbete.

Strawberry

Bli en del av Strawberry.
Vi är en samling av unika individer som drivs av energi, mod och begeistring. Tillsammans skapar vi fantastiska upplevelser varje dag.

En grundläggande del i vår kultur handlar om människorna vi omger oss med och möter varje dag. Inom detta område har vi två strategiska fokusområden – mångfald och utveckling.

Strawberry är portalen till en hel värld av hotell, möten, restauranger och spa. Samtidigt kan medlemmar njuta av ytterligare förmåner. Genom vår webbsida och app får du tillgång till möjligheter över hela Norden genom vårt löfte om att fylla livet med roliga, meningsfulla och spännande upplevelser.

Stromma

För Stromma är varje gäst lika viktig och vårt motto är att den sista gästen för dagen ska få ett lika bra bemötande som dagens första.

Strommas upplevelser bygger på historia och kulturella värden. Stromma är Skandinaviens största upplevelseföretag med anor från 1809.

Sveriges a-kassor

Vill du ha ekonomisk trygghet genom arbetslivet? Bli i så fall medlem i en av Sveriges 24 a-kassor.

Som medlem får du stöd när du står utan jobb. Därför är det viktigt att gå med så tidigt som möjligt, gärna när du påbörjar din första anställning.
På Jobbfestivalen kan du träffa oss som arbetar inom a-kassan för att få svar på dina frågor, höra mer om hur arbetslöshetsförsäkringen fungerar och hur du söker ersättning.
 
Om oss
Sveriges a-kassor är service- och intresseorganisation för landets 24 arbetslöshetskassor och stödjer a-kassorna med IT, utbildning och kommunikation och opinionsbildning. Under namnet Hej a-kassa arbetar vi tillsammans och informerar om a-kassan och arbetslöshetsförsäkringen.
talangakademin logotyp

Talangakademin

TalangAkademin startade 2017 med syftet att bidra till att fler människor som står långt från arbetsmarknaden ska komma i arbete och kunna försörja sig själva.

TalangAkademin är ett icke vinstdrivande komplement till offentliga sektorns aktörer och samarbetar nära både kommun, stad och Arbetsförmedling. Genom en framgångsrik metod baserad på bland annat praktik med validering möjliggör vi för människor att bevisa sin kompetens och skapa relationer till potentiella arbetsgivare. Vår insats bidrar även till att generera motivation, självförtroende och ökad egenmakt med målet att närma sig ett arbete eller studier. TalangAkademin finns idag etablerade på fem orter; Göteborg (Frölunda Torg), Huddinge, Sundbyberg, Uppsala (Gottsunda), Uppsala (Gränby).

Tempo

Tempo vill vara den lokala mötesplatsen på orten, oavsett om det handlar om ett samhälle på landsbygden eller en närort till en större stad.

Till Tempo ska alla kunna komma för att handla sin middag, det som behövs till fredagsmyset eller en härlig helgfrukost. Det är det som är Tempos stora framgångsfaktor – närheten och det personliga.

tranpenad logo

Tranpenad

Tranpenad arbetar för att människor och företag ska få växa tillsammans, genom bemanning och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, produktion och industri.

Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – fortsätter vi att utvecklas tillsammans med våra drygt 2 500 anställda konsulter. Berätta vad du kan och vad du vill – så hittar vi jobbet för dig. Välkommen!

Vi ska bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi erbjuder intermodala resor och tjänster världen över.

Varje dag möjliggör våra över 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner resor i 18 länder.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med närmare åttio års erfarenhet. Dagligen görs flera hundratusen resor med oss, från Haparanda i norr till Trelleborg i söder.
I samarbete med trafikhuvudmän driver vi upphandlad persontrafik i hela landet. Vi erbjuder också kommersiell trafik under varumärkena Blidösundsbolaget, Bussakuten, Snälltåget och Styrsöbolaget.
Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, och de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Tillsammans utvecklar vi framtidens persontrafik – för att bidra till en hållbar utveckling och ge människor frihet att resa på sina egna villkor.
Vi är Transdev – The mobility company.

uniflex logo

Uniflex Bemanning

Mer än ett bemanningsföretag.

Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb. Och självklart till rätt pris! På Uniflex är vi en enda stor familj och gör allt för att vårda våra många relationer med både konsulter och kunder. Våra värderingar är engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande inspirerar oss till att vara de bästa inom modern bemanning och rekrytering, varje dag och fortsatt framåt. Vi har redan många års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag inom vår specifika nisch. Och vare sig du behöver personal inom industri, lager, bygg, el, administration, försäljning eller kundservice – vi vet vad som krävs för att hitta rätt person. När du tar hjälp av oss märker du snabbt att Kompetens med stort K står i fokus i alla uppdrag, i de stora såväl som de små, från din första kontakt med oss tills dess att jobbet är klart. 2018 fusionerades Uniflex och Poolia och tillhör nu samma koncern.

Zyna logo

Zynca

Zynca är ett molnbaserat CRM-system, utformat för kompletterande aktörer, arbetssökande och arbetsgivare.

Vi samlar allt under ett och samma tak i tre separata verktyg som hjälper alla att hitta rätt.

Arbetsgivare
Zynca Recruiter förenklar matchning och rekrytering för dig som ständigt letar efter talanger. I ett komplett verktyg förenar vi människor genom traditionella rekryteringsmetoder och innovativ teknik.

Arbetssökande
Arbetssökande, studerande eller letar du efter nya utmaningar? Skapa en profil och komplettera dina uppgifter med tidigare erfarenheter och färdigheter. Zynca sköter resten.

Kompletterande aktör
Zynca CRM är ett givet affärssystem för dig som arbetar med arbetssökande. Effektivisera ditt arbete och följ deltagare från inskrivning till studier eller arbete.

SVENSKA KRAFTNÄT

Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk som är systemansvarig myndighet för kraftsystemet i Sverige och som förvaltar och utvecklar Sveriges transmissionsnät för el.

Vi rekryterar för fullt och kommer att fortsätta att göra det framöver! Svenska kraftnät behöver ännu fler medarbetare som bidrar i vårt uppdrag att bygga ut det svenska kraftöverföringssystemet för att möta framtidens behov på elmarknaden och krav på säkra elleveranser.

Work Integration

Vi ger individer vägledning och stöd för att förbättra sina möjligheter till självförsörjning genom arbete eller studier.

Genom att öka medvetenhet och insikt om integration och arbetsmarknadens krav så förbereder vi individer på bästa möjliga sätt. Vi har ett förhållningssätt som är

• Lyhörd

• Helhetssyn

• Empatisk

• Tydligt

• Aktiv

• Professionell

• Entreprenöriellt


Vi jobbar efter att uppfylla förväntningar och krav från 3 parter – vi, individen och arbetsgivaren och på så vis får vi hållbara matchningar.

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.