Program Stora Scenen

23 maj 2023 i Kungsträdgården, Stockholm

Vi har bjudit in intressanta inspiratörer, rekryterare, politiker och jobbletare som deltar i intressanta paneldebatter.

Programmet sänds även live och spelas in.

Huvudpartner för Stora Scenen är:

Madeleine Opira & Malin Moezzi leder programmet på Stora Scenen under Jobbfestivalen

Maddeleine Opira

Madeleine Opira
CSO & Grundare A Million Minds

Madeleine Opira är grundare av A Million Minds som arbetar för att frigöra den potential som finns i miljonprogrammens förorter med ett särskilt fokus på barn och unga.
”Unga kan drömma, men om samhället inte möjliggör att drömmarna blir till verklighet, tappar vi viktiga drivkrafter och därmed talanger.” säger Madeleine.

Malin Moezzi är legitimerad psykolog och har sex års erfarenhet av att jobba med organisationspsykologi och strategisk HR. Innan dess arbetade Malin på Migrationsverkets Asylprövningsenhet på Arlanda i 7 år.

I sin yrkesroll idag hjälper hon chefer och HR att jobba mer inkluderande och evidensbaserat, oavsett om det handlar om att rekrytera nästa medarbetare, utveckla ledare eller få insikter om den interna kompetensen.

Malin föreläser även för olika bolag och nätverk för att sprida kunskap om hur vi kan jobba mer rättvist och effektivt för att åka mångfald och inkludering.

18.45

Avslutning och intervjuer med utställare och besökare.

19.00

Festivalen stänger

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.