Utställare på
Jobbfestivalen

”Mångfald & Inkludering”

23 april 2025, Bältespännarparken, Göteborg

Utställarlistan uppdateras kontinuerligt.

Se var respektive utställare befinner sig på festivalområdet.

Utställare 2024

Arbetsförmedlingen logotyp

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vår uppgift är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb.

Vi finns för alla arbetsgivare som vill tänka nytt, och för alla arbetssökande som behöver stöd. Vi lägger grunden för tillväxt och välfärd i hela landet och ser till att det finns en väg in, en väg tillbaka och en väg framåt – för alla. Vi skapar rätt förutsättningar för en väl fungerande arbetsmarknad och förser även samhället med information, analyser och prognoser om arbetsmarknaden.

Asuria

På Asuria tar vi avstamp i dina livserfarenheter och färdigheter, det är de som ligger till grund för ditt nästa steg.

Vad vill du åstadkomma imorgon, när trivs du bäst och vad har du för önskningar när det gäller sysselsättning?

För oss är det självklart att visa stor respekt för alla som vi coachar, oavsett bakgrund. Vi vet att du mår som bäst när du får vara dig själv, och i vår ”lära-känna-process” är det därför du som leder och vi som lär oss. Vi vill veta allt om dina intressen, erfarenheter, förmågor och mål. Då får vi bästa möjliga förutsättningar att göra en plan för ditt nästa steg. 

Vi vill förstå vem du är, vad du vill och vart du är på väg
Genom att bättre förstå vem du är, kan vi lära dig hantera dina förväntningar kring vilka jobb som bäst matchar din profil. Det kan exempelvis vara så att du behöver vidareutbildning eller kompetensutveckling för att nå dit du vill. Med hjälp av dina identifierade mål och styrkor lär vi dig presentera dig själv på bästa sätt, så att du kan briljera i ansöknings- och intervjuprocesser. 

A-karriar Logo

A-Karriär

A-Karriär är en privat arbetsförmedling med över 40 års erfarenhet av att hjälpa arbetssökande inom olika branscher att hitta sitt drömjobb.

Inom tjänsten Rusta och Matcha hjälper vi dig som är arbetssökande att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Vi har goda kontakter på arbetsmarknaden generellt och inom vår egen företagsgrupp har vi bemanning och rekrytering inom logistik, bygg, administration, chefspositioner och specialisttjänster. Vi använder oss av moderna metoder som leder till en långsiktig lösning för dig på kortast möjliga tid.

clustera logo

Clustera

Clustera arbetar med att matcha ut människor på arbetsmarknaden eller vidare till utbildning.

Vi har under lång tid levererat matchningstjänster framgångsrikt resultat. Vårt mål är att bidra till minskad arbetslöshet genom individanpassat stöd och stort engagemang. Vi arbetar med olika verktyg för att coacha, utbilda, rusta och utveckla olika människor för att kunna placera till rätt arbete eller utbildning.

Eductus

Eductus

Eductus arbetar med utbildning inom SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt arbetsmarknadstjänster så som Rusta och Matcha.

Vår vision är ”Alla kan ta ett jobb!”. Med rätt kunskaper finns det ett jobb för alla. Vi rustar våra studerande och deltagare genom våra utbildningar och arbetsmarknadstjänster. Och vi samarbetar aktivt med arbetsgivare och utbildningsanordnare för att matcha våra deltagare mot en anställning.

Genom våra värderingar; delaktighet, ansvar och resultat arbetar vi mot vår vision, där en anställning för våra deltagare alltid är slutmålet.

Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster.  Vi grundades 1991 och är en del av Academedia  som är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Idag finns Eductus över nästan hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett auktoriserat utbildnings- samt matchningsbolag och är Certifierade i ISO 9001 samt ISO 14001.

EHRAB

Vi är alltid intresserade av yrkeskunniga proffs och anställer löpande personal till bygg & anläggning, installationer och industriarbeten för vår uthyrningsverksamhet.

Vår viktigaste resurs är vår personal och vi gör därför allt vi kan för att de ska trivas och få de bästa förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och utvecklas inom sin profession. Alla våra anställda genomgår en noggrann säkerhetsutbildning och får sin lön lokalt i de marknader där vi är verksamma – med all den trygghet som det innebär.

Som anställd hos oss hyrs du ut till olika kundprojekt. Projekten varierar i längd, storlek och inriktning vilket ger omväxling och gör att du inte behöver ”fastna” i specifika roller och arbetsmoment. Hos oss får du också möjlighet till utveckling och att bredda din kompetens, samt tillgång till ett stort nätverk inom branschen.

Vid behov erbjuder vi utbildning genom vårt eget utbildningsprogram EHRAB-skolan. Med hjälp av EHRAB-skolan kan vi hjälpa till att fylla eventuella kunskapsluckor och stötta dig som behöver omskolning för att byta bransch till byggbranschen.

Vi tar säkerhet på stort allvar och ser till att alla våra anställda genomgår de säkerhetsutbildningar som behövs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter säkert.

Emirates

Experience the world as part of your career with Emirates Cabin Crew.

Eyes4work

Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt.

 

foodora

På foodora hittar du mat du älskar, matvaror du begär och produkter du saknar. Allt ifrån pizza, kaffe, blommor eller kondomer.

Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens leveranstjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

hemkop logo

Hemköp

Sedan 1958 har Hemköp verkat för att skapa förutsättningarna för hållbara val som lyfter fram matglädjen.
Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

Indeed

Indeed är platsen där ALLA jobbsökare hittar möjligheter att forma sin framtid. 

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på festivalen för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta ditt första eller kanske bara nästa steg i din professionella utveckling.

Vi förstår att det kan vara utmanande att komma in på arbetsmarknaden, och det är där Indeed kommer in. Genom vår plattform kan du utforska lediga jobb och möjligheter få guidning i hur du finner de möjligheter som passar just dig. Vi strävar efter att underlätta matchningen mellan arbetsgivare och dessa jobbsökare genom att erbjuda en inkluderande och stödjande miljö.

Indeed ger dig verktyg och resurser för att förbättra dina chanser att lyckas. Genom att skapa en professionell profil på Indeed kan du framhäva din kompetens och erfarenhet, även om du inte har en traditionell arbetsbakgrund. Du kan också dra nytta av vår omfattande databas med tips och råd för att stärka dina jobbsökningsfärdigheter och öka din anställningsbarhet.

På mässan är vårt fokus att ge individer den personliga support och vägledning de behöver. Vi finns här för att lyssna på era unika utmaningar och erbjuda skräddarsydd rådgivning för att hjälpa dem att komma närmare sitt drömjobb. Oavsett om det handlar om att förbättra CV:t, förbereda sig inför intervjuer eller utforska alternativa karriärvägar, strävar vi efter att vara en pålitlig partner på deras resa mot arbetsmarknaden.

Indeed är dedikerade att stödja jobbsökare i alla faser av deras karriär, inklusive de som står utanför arbetsmarknaden. Kom och besök oss på mässan för att ta del av de verktyg, resurser och support vi erbjuder för att hjälpa dig att ta nästa steg i din professionella utveckling.

irisgruppen logo

Iris

Irisgruppen är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster. Alla med målet att hjälpa människor till att ta nästa steg i livet och att öppna dörrar till jobb och inkludering.

SweaJobb

SweaJobb är en del av EHRAB-gruppen och har varit verksamt sedan år 2010. Företagets syfte är att matcha personer med potentiella arbetsgivare för att minska utanförskapet och främja en framgångsrik integration på arbetsmarknaden.

SweaJobb strävar efter att hjälpa varje individ att hitta sin plats på arbetsmarknaden och genom partnerskap samt rekryteringsverksamhet är målet att förmedla över 10 000 jobb varje år.

Vi är experter på jobbmatchning och matchar rätt jobb till rätt kandidater till branscher utanför byggbranschen. Vi levererar tjänsten Rusta och matcha i uppdrag från arbetsförmedlingen

Jobbkonsult

MED ETT VINNANDE KONCEPT ÄR VI BÄST PÅ MATCHNING

Vi åtar oss bara uppdrag som vi tror kan lada till bra matchning. Coachning och rådgivning är vår arbetsmetod och det hjälper oss att hitta rätt person till rätt plats.

Vi matchar utifrån var och ens talang och intresseområde, som rådgivande och kvalificerad partner inom kompetensförsörjning håller vi hög kvalitet. Vi arbetar med stor entusiasm mot både företag och arbetssökande och vi sträver efter förtroendefulla relationer med alla. Vi lägger stor tonvikt på ett vänligt bemötande och arbetar alltid med att ge det där lilla extra.

Jobbpunkten

Vi kan jobb och utbildning.
Med Rusta och Matcha får du stöd på vägen mot din nya sysselsättning
Hitta ditt nya jobb eller en utbildning.

Keolis

Keolis är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag och verkar i en framtidsbransch.

Vi kan erbjuda en trygg och stabil anställning, och en arbetsplats som genomsyras av mångfald, goda utvecklingsmöjligheter och kamratskap. Här arbetar människor från världens alla hörn vilket vi ser som en stor tillgång.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Våra värderingar
Våra värderingar – ”Vi sätter säkerheten främst”, ”Vi sätter resenären i fokus”, ”Vi tar ansvar och respekterar varandra” samt ”Vi tänker nytt och är affärsmässiga” – präglar vår arbetsplats.

Alla kompetenser behövs
Hos oss är du med och bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, och du får möjlighet att prova dina idéer och utveckla din kunskap. På Keolis arbetar bland annat förare, ekonomer, teamchefer, underhållstekniker, planerare, trafikledare, ingenjörer och medarbetare som ser till att våra fordon hålls rena och fina. Alla har en viktig roll i att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet – dygnet runt.

Kungälvs kommun

Som medarbetare hos Kungälvs kommun är du viktig för alla som bor, arbetar i och besöker vår kommun. Välkommen till en arbetsplats där du gör skillnad varje dag!

Tillsammans är vi drygt 3700 medarbetare, inom cirka 200 olika yrken, med ett gemensamt uppdrag; att ge så god service som möjligt åt kommunens invånare. Vi utbildar barn och ungdomar, vi tar hand om äldre och underhåller vatten och renhållning bland mycket annat. Våra arbeten är viktiga och gör skillnad för många.

Som medarbetare hos oss är din kunskap och ditt sätt att förhålla dig avgörande för hur Kungälvs invånare har och får det. De värderingar som vi arbetar efter är medborgarfokus, helhetssyn och lärande.

Lernia

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag.

movant

Movant

Från jobbdröm till drömjobb.

Med engagemang i individen, verksamheten och uppdraget tar Movants branschnära utbildningar dig från jobbdröm till drömjobb. Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, certifieringskurser och utbildningar via Komvux och Arbetsförmedlingen – välkommen till Movant!

NearYou

NearYou är en samhällsaktör som består av fyra delar där vi erbjuder Rekrytering, Bemanning, Omställning samt Utbildning.

Vi vill ändra arbetsmarknaden genom att själva vara en del av förändringen varje dag, hela dagen. Vi vill se mer omtanke, mer strävan efter något bättre.

Bakom framgångsrika siffror finns alltid människor, så det är där vi valt att fokusera. Helt naturligt, tycker vi.

Nobina

Som Nordens största kollektivtrafikföretag kan vi erbjuda många spännande jobb och utvecklingsmöjligheter. Hos oss jobbar människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 13 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Tillsammans är vi stora nog att göra skillnad.

Piteå kommun

Piteå. Vid kusten, strategiskt beläget i Sveriges mest expansiva arbetsmarknadsregion.

Här finns alla möjligheter till karriär, boende, fritid och familjeliv. Stadens inflyttarservice stöttar dig på vägen mot det goda livet. Välkommen hit!

postnord logotyp

PostNord

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Jobbentrén

Jobbentrén hjälper företag att anställa, behålla och utveckla nyanlända talanger genom rekrytering, kontinuerlig coachning av nyanställda och stöd till arbetsgivare.

Målet är att nyanlända ska utvecklas på jobbet och integreras i samhället, samt att skapa fler inkluderande arbetsplatser där arbetsgivare kan attrahera och utveckla nyanlända talanger.

Över 250 nyanlända talanger har fått anställning via Jobbentrén sedan starten 2016. De flesta jobben är tillsvidare och heltidsjobb. Över 80% av anställningar är lyckade.

Jobbentrén är ett socialt företag som mäter sin framgång i samhällsnytta med målet att skapa integration och inkludering. Eventuell vinst återinvesteras i verksamheten.

Randstad

Vi ser potentialen i dig.

Alla människor har en plats på arbetsmarknaden.
 
Vi hjälper dig att hitta din, där du kan uppnå din fulla potential. Vårt fokus på individen på arbetsmarknaden bidrar också till våra kunders framgång – så att alla parter når sina mål och ambitioner.
 
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att uppnå deras sanna potential.
 
Vi kallar det Human Forward.

Right By Me

Right By Me grundades i december 2016, då som en del av den globala humanitära organisationen Right To Play, och grundaren Anna Lind blev vald till Change Leader av stiftelsen Reach for Change.

Efter 6 år som en del av en global organisationen blir Right By Me nu en självständig plattform för att fortsätta bedriva arbetet med att skydda, utbilda och stärka unga i utsatthet genom kraften i upplevelsebaserat lärande.

…Och namnet då, varför just Right By Me? För att det är det namn som 250 av organisationens ungdomar workshoppat fram och valt själva. Såklart. Deras egna rätt, rätt för dom, Right By Me! Och på engelska tänker ni? Vi ska ut i världen tänker vi. 2023 startar vi upp i två nya städer i Sverige, en bra början!

SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor.

Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj.

SSP är en av de bäst bevarade hemligheterna i restaurang- och besöksnäringen. Du kanske inte känner till oss vid vårt namn men du kommer definitivt att känna igen oss från våra varumärken. Vi är den ledande operatören av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på flygplatser, tågstationer, arenor och eventanläggningar.

Globalt är vi nu verksamma i över 35 länder över hela världen på cirka 600+ anläggningar. Vi har en omfattande portfölj med mer än 500 internationella, nationella, lokala och specialvarumärken. Dessa inkluderar våra egna varumärken, såsom Upper Crust och Ritazza samt varumärken som vi driver via franchise, inklusive Bastard Burgers, Taco Bar, Eatery, WHSmith, O´Learys, Starbucks och Burger King. Vi har också internationellt arbetat med ett antal kända kockar, inklusive Jamie Oliver och Gordon Ramsey, för att skapa skräddarsydda varumärken.

Stromma

För Stromma är varje gäst lika viktig och vårt motto är att den sista gästen för dagen ska få ett lika bra bemötande som dagens första.

Strommas upplevelser bygger på historia och kulturella värden. Stromma är Skandinaviens största upplevelseföretag med anor från 1809.

talangakademin logotyp

Talangakademin

TalangAkademin startade 2017 med syftet att bidra till att fler människor som står långt från arbetsmarknaden ska komma i arbete och kunna försörja sig själva.

TalangAkademin är ett icke vinstdrivande komplement till offentliga sektorns aktörer och samarbetar nära både kommun, stad och Arbetsförmedling. Genom en framgångsrik metod baserad på bland annat praktik med validering möjliggör vi för människor att bevisa sin kompetens och skapa relationer till potentiella arbetsgivare. Vår insats bidrar även till att generera motivation, självförtroende och ökad egenmakt med målet att närma sig ett arbete eller studier. TalangAkademin finns idag etablerade på fem orter; Göteborg (Frölunda Torg), Huddinge, Sundbyberg, Uppsala (Gottsunda), Uppsala (Gränby).

Tempo

Tempo vill vara den lokala mötesplatsen på orten, oavsett om det handlar om ett samhälle på landsbygden eller en närort till en större stad.

Till Tempo ska alla kunna komma för att handla sin middag, det som behövs till fredagsmyset eller en härlig helgfrukost. Det är det som är Tempos stora framgångsfaktor – närheten och det personliga.

tranpenad logo

Tranpenad

Tranpenad arbetar för att människor och företag ska få växa tillsammans, genom bemanning och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, produktion och industri.

Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – fortsätter vi att utvecklas tillsammans med våra drygt 2 500 anställda konsulter. Berätta vad du kan och vad du vill – så hittar vi jobbet för dig. Välkommen!

Vi ska bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi erbjuder intermodala resor och tjänster världen över.

Varje dag möjliggör våra över 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner resor i 18 länder.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med närmare åttio års erfarenhet. Dagligen görs flera hundratusen resor med oss, från Haparanda i norr till Trelleborg i söder.
I samarbete med trafikhuvudmän driver vi upphandlad persontrafik i hela landet. Vi erbjuder också kommersiell trafik under varumärkena Blidösundsbolaget, Bussakuten, Snälltåget och Styrsöbolaget.
Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, och de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Tillsammans utvecklar vi framtidens persontrafik – för att bidra till en hållbar utveckling och ge människor frihet att resa på sina egna villkor.
Vi är Transdev – The mobility company.

uniflex logo

Uniflex Bemanning

Söker du arbete i Göteborg?

Kanske är du nyinflyttad i Göteborg eller funderar på att pröva vingarna i vår kära stad och söker ett bemannings- eller rekryteringsföretag som erbjuder bra arbete till bra villkor och löner Kanske är du en blivande eller nyutexaminerad student eller någon som bara behöver en nystart?

Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsarbete eller en deltidstjänst kan Uniflex vara nyckeln till en härlig framtid här i Göteborg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som tar hand om våra anställda genom att ta fasta på deras individuella kompetenser och erbjuda dem en trygg och utvecklande tid hos oss. Vi letar alltid efter intressanta personer för våra ständigt nya uppdrag. Tveka därför inte att söka våra tjänster via våra platsannonser

Västtrafik

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 444 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar.

Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

I nära samarbete med våra partners formar Västtrafik en kollektivtrafik med kunden i fokus. Vi gör det möjligt för invånarna att resa tillsammans till jobb, skola och fritidsaktiviteter och driver utvecklingen mot hållbart resande. Vi är helt enkelt en del av vardagen och framtiden. Västtrafiks drygt 900 linjer körs av partnerföretag som upphandlats i konkurrens.

Work Integration

Vi ger individer vägledning och stöd för att förbättra sina möjligheter till självförsörjning genom arbete eller studier.

Genom att öka medvetenhet och insikt om integration och arbetsmarknadens krav så förbereder vi individer på bästa möjliga sätt. Vi har ett förhållningssätt som är

  • Lyhörd
  • Helhetssyn
  • Empatisk
  • Tydligt
  • Aktiv
  • Professionell
  • Entreprenöriellt

Vi jobbar efter att uppfylla förväntningar och krav från 3 parter – vi, individen och arbetsgivaren och på så vis får vi hållbara matchningar.

Vill du bli utställare eller föreläsare?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.