Kl 15.30
23 maj Kl 16.00
Jobbscenen
Kl 16.30

FÖRORTEN.NU

Filippa Grainger Staflin

Junior projektledare på A Million Minds

Jakob Bergentoft

Junior redaktör på A Million Minds

FÖRORTEN.NU är en plattform för samtal och samverkan för aktuella frågor som syftar till att föra förorten framåt. Det är ett initiativ som tagits fram av tanke- och handlingssmedjan A Million Minds som verkar sedan 2012 för att frigöra potentialen och kapaciteten i miljonprogrammets förorten. Konversationssajtens Förorten.nu syfte är att öka kvaliteten på det offentliga samtalet om frågor som berör förorten. I förlängningen är målet att bidra till att alla inkluderas, inte minst vad gäller arbetsmarknad och näringsliv.

Under detta samtal berättar några från teamet bakom hemsidan Filippa och Jakob mer om initiativet och om hur du som arbetsgivare och arbetstagare kan nyttja konversationssajten för att vara del i skapandet av fler möjligheter. Förorten.nu ser arbetsmarknaden och näringslivet som en essentiell pusselbit för att kunna uppnå ett samhälle som genomsyras av mångfald och inkludering.

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.