Kl 16.00
24 april kl 17.00
Bältespännarparken
Kl 18.00

Strategier och konkreta verktyg för att framgångsrikt arbeta med mångfald och inkludering

Moderator Claire Karlsson

Head of D&I Strategy & Research på Mitt Liv

Claire är mångfalds- och inkluderingsstrateg på Mitt Liv med över 10 års erfarenhet av kompetensutveckling inom mångfalds- och inkluderingsfrågor i arbetslivet. Hennes utbildningsbakgrund ligger primärt inom beteendevetenskap, med fokus på social- och organisationspsykologi.

Claire har arbetat i flera olika länder i Europa, Asien och Australien, i preliminärt ledarskapsroller – erfarenheter från över 20 år som bidragit till ett djupt intresse för frågor kring mångfald, inkludering och jämställdhet i arbetslivet. Under åren på Mitt Liv har hon framgångsrikt arbetat med en uppsjö av svenska och internationella organisationer i deras strategiska mångfalds & inkluderingsarbete, både inom privat och offentlig sektor. Bland hennes senaste uppdrag finns bland annat IKEA, Axel Johnson, Volvo Penta och SMHI.

Panelen

Jan Berntsson

Tidigare VD på Deloitte i Sverige

Anna Andihn

HR- och kommunikationsdirektör på Kappahl

Nicole Williams

D&I Lead, Sverige och Finland (tillförordnad) på Vattenfall

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.