Kl 16.00
24 april kl 17.00
Bältespännarparken
Kl 18.00

Strategier och konkreta verktyg för att framgångsrikt arbeta med mångfald och inkludering​

Panelmedlem Nicole Williams

D&I Lead, Sverige och Finland (tillförordnad) på Vattenfall

Nicole har arbetat sedan 2011 på Vattenfall och har under de senaste åren spelat en viktig roll i företagets D&I-strategiska och operativa arbete för mångfald och inkludering. Först genom sin roll som Communications and Change Specialist och idag som D&I Lead här i Sverige. Under denna tid har Nicole upplevt ett skifte i fokus som har resulterat i större engagemang, dedikerade resurser och en mer systematisk arbetsmetod.

Nicole har bidragit till utvecklingen och implementeringen av Vattenfalls D&I-strategi och genomfört flera företagsinitiativ som stöder Vattenfalls affärsområden. Exempel på dessa initiativ inkluderar ökad medvetenhet och främjande av förändringar både internt och externt, införande av Global Diversity, Equity and Inclusion Benchmarks (GDEIB) för att mäta mognadsnivån, forskningsprojekt, eLearning-program, workshops, evenemang, kommunikation och rapportering samt etablering av olika nätverk. Det är dessa och fler initiativ som har bidragit till förändringen i hur Vattenfall driver mångfald och inkludering under 2024.

Moderator

Moderator Claire Karlsson

Head of D&I Strategy & Research på Mitt Liv

Panelen

Jan Berntsson

Tidigare VD på Deloitte i Sverige

Anna Andihn

HR- och kommunikationsdirektör på Kappahl

Nicole Williams

D&I Lead, Sverige och Finland (tillförordnad) på Vattenfall

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.