Kl 09.00
23 maj Kl 09.10
Stora Scenen
Kl 10.00
marit gisslar

Från ord till handling – att lyckas med inkludering!

Panelmedlem Marit Gisslar

Chef Rekrytering & Employer Brand på PostNord

Driven av framtidsutmaningar och utveckling bygger Marit Gisslar idag upp Rekrytering och Employer Branding inom PostNord Sverige. PostNord är i en omfattande transformationsresa med offensiva satsningar på hållbarhet och innovation. För oss är mångfald en självklar del i vår utveckling av att attrahera och rekrytera när vi ska säkerställa PostNords framtida kompetensförsörjning.

Vi hanterar stora volymer av ansökningar inför våra peak-perioder vid rekrytering av brevbärare, terminalarbetare och chaufförer och det ska vara enkelt för den som söker ett ledigt jobb hos oss. Vi har helt enkelt plockat bort det traditionella cv:et och personliga brevet och när du söker till oss som brevbärare får du istället prova på att sortera brev redan när du skickar in din ansökan. Detta gör vi för att förenkla och inkludera alla som intresserade av att söka ledigt jobb hos oss på PostNord.

Tidigare har Marit byggt upp och drivit förändringsarbete inom rekrytering och utvecklat employer brand inom Accenture, EVRY (numera TietoEVRY) och Sandvik.

postnord logotyp

Moderator

Inga-Kari Fryklund

Samhällspolitisk chef på Samhall med ansvar för externa intressenter.

Panelen

Christian Horne

Group Head of HR and Sustainability på Ambea

marit gisslar

Marit Gisslar

Chef Rekrytering & Employer Brand på PostNord

Aaron Kroon

Prisvinnande ledare, föreläsare och inspiratör inom mångfald & inkludering

Charlotte Zetterlund

HR-chef på Hemköp/Tempo

Tina Männik

Strategic Client Advisor på Keeparo

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.