Kl 15.00
23 maj Kl 16.00
Stora Scenen
Kl 17.00

Ökad mångfald och integration med idrott som verktyg​

Panelmedlem Rana Jumaah

Program- & Engagemangsutvecklare på Right By Me

”Över 200 tjejer med utländsk bakgrund idrottar mer och oftare”.
Rana Jumaah utsågs till Young Changemaker av Ashoka Nordic 2021 och har lett flera förtroendeuppdrag för Sveriges större organisationer av och för unga, så som Youth 2030 och Flickaplattformen, samt lett samtal under Almedalsveckan.

Som Program- & Engagemangsutvecklare på Right By Me arbetar Rana med att utveckla nya metoder för att stärka utrikesfödda tjejer samt att stötta ensamkommande och nyanlända ungdomar att komma in på arbetsmarknaden, idrotten och i samhället. Framförallt ligger fokus på jämlik hälsa där Rana tillsammans med unga jobbar för att skapa förutsättningar för unga att engagera sig i fysisk aktivitet – på ungas egna villkor. Hennes drivkraft ligger i att skapa en gränsöverskridande plattform där unga kan leda förändring för sig själva och för samhället i stort.

Moderator

Charbel Gabro

Panelen

abel abraham

Abel Abraham

CSR- och Hållbarhetsansvarig för Samhällsmatchen & Hammarby Fotboll

Victoria Escobar

Co-founder and Director of Operations på Changers Hub och styrelsemedlem på Riksidrottsförbundet

Rana Jumaah

Program- & Engagemangsutvecklare på Right By Me

Jenny Damgaard

Club Manager FC Rosengård Klubbchef / Football for Life – Sydafrika

Caroline Waldheim

Chef hållbarhet och samhälle i Svenska Fotbollförbundet samt Ledamot i kommittén för främjande av ökad fysisk aktivitet på Regeringskansliet

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.