Skräddarsydd coachning och effektiv matchning

Drömmen om den nya arbetsmarknaden! Karriärkonsulten gästbloggar och delar tre viktiga byggstenar i jobbsökarprocessen.

Vi på Karriärkonsulten har ett gemensamt mål och vision – att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det. Jobbfestivalens arbete för mångfald och inkludering rimmar väl med vår värdegrund och vi ser fram emot att vara med den 14 september!”

  • Camilla Hermelin, grundare och vd

Oavsett om du har en lång karriär bakom dig eller söker ditt första arbete är vårt mål att du ska få det stöd du behöver för att komma dit du vill. Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa rätt förutsättningar och erbjuda det stöd och de verktyg människor en bit ifrån arbetsmarknaden är i behov av.

Matchning

En effektiv matchning kräver att vi har koll på allt från behovet på arbetsmarknaden och våra kandidaters kompetenser, till våra coachers nätverk och kontakter. Vi är rädda om både våra deltagare och arbetsgivarpartners och målet för våra rekryteringskonsulter är att leverera en matchning i toppklass som är snabb, seriös och hållbar – varje gång.

Studier

Vägen till en hållbar och långsiktig sysselsättning ser olika ut för alla. Arbetsmarknaden är dynamisk, yrkesroller och arbetsbeskrivningar utvecklas och förändras ständigt; därför är kompetensutveckling, studier och fortbildning en viktig del av vårt rustande arbete. Oavsett om det är språkstudier, ansökan till högskola eller vägledande samtal som är nyckeln har vi en utbildningscoach och en studie- och yrkesvägledare som alltid står redo att inspirera fler till studier.

Möten mellan människor

Många roller tillsätts via kontakter, eller går helt under radarn och annonseras aldrig ut. Att sitta själv hemma på kammaren och söka jobb på annonser är många gånger ett tungt och inte så effektivt sätt att komma ut i egen försörjning. Den direkta kontakten och möten mellan arbetsgivare med anställningsbehov och kandidater som kan fylla det behovet har sedan Karriärkonsulten startade varit vår kärna och framgångsrecept!

Vi berättar gärna mer om vår process eller delar fler ”byggstenar”, kontakta oss via vår webbplats, telefon eller sociala medier – eller kom och prata med oss direkt den 14 september.

Din framgång börjar med oss, oavsett om du söker jobb, funderar på att plugga eller behöver personal!

Karriärkonsulten Logotyp

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna en kommentar

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.