Kl 12.00
23 maj Kl 13.15
Jobbscenen
Kl 14.30

CHARBEL - INTEGRATIONISTEN​

Charbel Gabro

Integrera Flera är en föreställning av talaren Charbel Gabro som vill avdramatisera kulturmöten och öka förståelse för olikheter för att kunna skapa broar mellan olika världar. Han ifrågasätter och skakar om när han tar oss med på en resa som knappast lämnar någon oberörd. Med Charbel får vi inte bara insikt – utan också ett minnesvärt kunskapslyft genom forskning och många skratt. Charbel är en prisbelönad talare och har bland annat blivit utsedd till Sveriges bästa talare 2019.

Charbel Gabro har över 17 års erfarenhet av att arbeta med frågor kring integration, mångfald och inkludering. Han har skräddarsytt föreläsningar, utbildningar och workshops de senaste sju åren för kommuner, myndigheter, företag, skolor och institutioner.

Mer från Charbel under JobbFestivalen

Ökad mångfald och integration med idrott som verktyg

Paneldiskussion på Stora Scenen kl 16.00

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.