Kl 14.20
21 maj kl 14.45
Stora Scenen - Kungsträdgården
Kl 15.10

Föreläsning

Hannah Degerman

Hannah Degerman är internationell strateg vid Piteå kommun och arbetar med kompetensförsörjning och befolkningstillväxt.

Hannah är en av initiativtagarna till den framgångsrika verksamheten Move to Piteå som startade 2022. Norrbottens första inflyttarservice stöttar företag och människor med riktad matchning mot såväl arbete som bostäder och fritidsnätverk. Den trygga staden mitt i den gröna samhällsomvandlingen går från en turiststad till en stad där människor landar för karriärväxling och livsstilsförändring.

Under 2023 var bestod nästan 70 % av inflyttarna till Piteå av människor som inte bott där tidigare.

”Det är en spännande effekt av att Norrbotten syns i så många innovativa sammanhang numera och ett bevis på att det lönar sig att satsa på ett strukturellt stöd för kompetensförsörjning”, säger Hannah Degerman

Panelen

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.