Kl 11.00
24 april kl 12.00
Bältespännarparken
Kl 13.00

Ökad mångfald och integration med idrott som verktyg​

Panelmedlem Benjamin von Jahf

Grundare och VD på EHRAB

”Benjamin är en engagerad social entreprenör som leder EHRAB gruppen med ett målriktat fokus på social hållbarhet. Med över 15 års erfarenhet strävar EHRAB efter att integrera individer som står långt från arbetsmarknaden och har ett djupt engagemang i föreningslivet. Benjamin använder fotbollen som en effektiv plattform för att främja integration och bekämpa socialt utanförskap, vilket återspeglar hans egen resa från flykting till framgångsrik företagsledare.

Som grundare och VD för EHRAB har Benjamin banat väg för revolutionerande metoder inom bemanning och rekrytering. Hans framstående insatser har belönats med flera prestigefyllda utmärkelser såsom H.M. Konung Carl XVI Gustafs pris” Årets Nybyggare 2020″, Årets Raket 2021″, ”Årets Innovationsföretag 2021”, och han var finalist i ”Årets Ledare 2022”. Hans stadiga engagemang för hållbarhet har inte bara utmärkt honom som ledare utan också haft en djupgående effekt på de branscher hans företag verkar inom. Låt oss låta oss inspireras av hans vision och erfarenheter för att bygga ett mer inkluderande och hållbart samhälle.”

Moderator

Charlotta Oom

People & Culture Partner på Zenseact

Panelen

Marcus Jodin

Klubbchef på BK Häcken

Benjamin von Jahf

Grundare och VD på EHRAB

Marina Hanna Esso

Projektledare Göteborg på Reboot-football for jobs

Pamela Clemente

Junior Projektledare på Right By Me

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.