Kl 11.00
24 april kl 12.00
Bältespännarparken
Kl 13.00

Ökad mångfald och integration med idrott som verktyg​

Panelmedlem Marina Hanna Esso

Projektledare Göteborg på Reboot-football for jobs

Jag har mer än 20 års erfarenhet med att ha jobbat med ungdomar från utsatta områden. Min bakgrund är främst inom evenemangsbranschen, är även grundare till Team Göteborg som en gång i tiden var Göteborgs största volontärspool för staden. Vi utbildade då ca 1200 ungdomar årligen för att vara förebilder och ambassadörer för Göteborgs största evenemang.

Arbetar idag som projektledare för Svenska fotbollförbundets satsning Reboot-football for jobs. I helhet handlar projektet om att identifiera individer som är långt ifrån arbetsmarknaden men även ungdomar som inte fullföljer gymnasiet, och att genom fotbollen som verktyg motivera dem och skapa så att de får rätt förutsättningar till ett arbete eller för att studera.

Jag har ett enormt nätverk och erfarenheter som jag ser som en styrka, Reboot känns som en bra plattform där jag kan göra ännu mer nytta för civilsamhället.

Moderator

Charlotta Oom

People & Culture Partner på Zenseact

Panelen

Marcus Jodin

Klubbchef på BK Häcken

Benjamin von Jahf

Grundare och VD på EHRAB

Marina Hanna Esso

Projektledare Göteborg på Reboot-football for jobs

Pamela Clemente

Junior Projektledare på Right By Me

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.