Kl 11.00
24 april kl 12.00
Bältespännarparken
Kl 13.00

Ökad mångfald och integration med idrott som verktyg​

Panelmedlem Rana Jumaah

Program- och Engagemangsutvecklare på Right By Me

”Över 200 tjejer med utländsk bakgrund idrottar mer och oftare”.
Rana Jumaah utsågs till Young Changemaker av Ashoka Nordic 2021 och har lett flera förtroendeuppdrag för Sveriges större organisationer av och för unga, så som Youth 2030 och Flickaplattformen, samt lett samtal under Almedalsveckan.

Som Program- & Engagemangsutvecklare på Right By Me arbetar Rana med att utveckla nya metoder för att stärka utrikesfödda tjejer samt att stötta ensamkommande och nyanlända ungdomar att komma in på arbetsmarknaden, idrotten och i samhället. Framförallt ligger fokus på jämlik hälsa där Rana tillsammans med unga jobbar för att skapa förutsättningar för unga att engagera sig i fysisk aktivitet – på ungas egna villkor. Hennes drivkraft ligger i att skapa en gränsöverskridande plattform där unga kan leda förändring för sig själva och för samhället i stort.

Moderator

Charlotta Oom

People & Culture Partner på Zenseact

Panelen

Marcus Jodin

Klubbchef på BK Häcken

Benjamin von Jahf

Grundare och VD på EHRAB

Marina Hanna Esso

Projektledare Göteborg på Reboot-football for jobs

Pamela Clemente

Junior Projektledare på Right By Me

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.