Kl 10.10
13 mars kl 11.00
Stortorget
Kl 12.00

Varför går det så trögt med jämställdheten i näringslivet – och ännu trögare ur ett mångfaldsperspektiv!

Panelmedlem Anna Blixt

Jämställdhets- och inkluderingsexpert

Anna Blixt är inkluderingsexperten som hjälper organisationer att skapa inkluderande arbetsplatser och förebygga kränkande särbehandling. Med en omfattande expertis och en passionerad inställning har hon nominerats till Diversity Index Awards och belönats för sina insatser inom näringslivet.

Med analyser av den sociala arbetsmiljön och skräddarsydda handlingsplaner bidrar Anna till att främja inkludering och skapa trygga arbetsmiljöer. Hon erbjuder inspirerande föreläsningar, utbildningar och workshops som ökar medvetenheten och bygger kunskap om inkludering och jämställdhet.

Anna strävar efter att inspirera och engagera sina samarbetspartners och kunder, och hon har skapat framgångsrika resultat inom en stor bredd av branscher.

Moderator

Verenice Bengtsson

Panelen

Anna Blixt

Jämställdhets- och inkluderingsexpert

Nicole Mitman

Employer Branding och Event specialist på Keolis Sverige AB

Amani Loubani

Deputy Mayor / Kommunalråd i Malmö stad

Aaron Kroon

Prisvinnande ledare, föreläsare och inspiratör inom mångfald & inkludering

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.