Kl 10.10
13 mars kl 11.00
Stortorget
Kl 12.00

Varför går det så trögt med jämställdheten i näringslivet – och ännu trögare ur ett mångfaldsperspektiv!

Panelmedlem Nicole Mitman

Employer Branding och Event specialist på Keolis Sverige AB

Mitt namn är Nicole Mitman, jag jobbar som employer branding och event specialist på Keolis. Mitt engagemang ligger i att öka mångfalden och inspirera fler människor att upptäcka potentialen inom bussföraryrket. Detta gör vi genom att erbjuda information och stöd för att fler ska hitta sin väg till förarutbildning och framöver även jobb hos Keolis.

Som en del av Keolis strävar jag efter att bana väg för förändring, erbjuda stöd och vägledning till alla som vill ta steget in i bussförarbranschen och skapa en framtid där jämställdhet och mångfald är självklara inslag.

Vi på Keolis vill öka representationen av kvinnor hos oss och arbetar aktivt för att välkomna fler att utforska karriärmöjligheterna inom transportsektorn.

Moderator

Verenice Bengtsson

Panelen

Anna Blixt

Jämställdhets- och inkluderingsexpert

Nicole Mitman

Employer Branding och Event specialist på Keolis Sverige AB

Amani Loubani

Deputy Mayor / Kommunalråd i Malmö stad

Aaron Kroon

Prisvinnande ledare, föreläsare och inspiratör inom mångfald & inkludering

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.