Kl 14.45
21 maj Kl 15.10
Stora Scenen - Kungsträdgården
Kl 16.00

Bemanningsbranschen är en stark motor för integration på arbetsmarknaden

Andelen utrikesfödda i Bemanningsbranschen är 45% högre än på övriga arbetsmarknaden!

Panelmedlem Hanifa Nalubowa

Karriärcoach och Konsult på Miljonbemanning

Hanifa har arbetat i flera olika branscher i både London och Sydamerika och påbörjade sin karriär inom karriärcoachning i Chile. Idag är hon en ICF-certifierad coach med ett starkt engagemang och intresse för att hjälpa individer växa och utveckla sin fulla potential.

Hennes intresse för företagsamhet, utveckling och samhällsfrågor har sina rötter i hennes universitetsstudier i England inom företagsekonomi och management. När den ekonomiska kraschen runt 2007 lamslog Londons arbetsmarknad behövde hon ställa om och tog ett sabbatsår i Sydamerika. Där blev hon kvar i flera år och antog utmaningen att börja om i en ny kultur utan att kunna språket eller ha ett nätverk.

Genom sina erfarenheter insåg Hanifa att hon hade en förmåga att hitta vägar framåt i tider av förändring. Hon fick en djup förståelse för andras utmaningar och insåg hur människor kan blomstra med rätt insikter och strategier, vart de än befinner sig. I Sverige har Hanifa arbetat med utbildning och använt coaching som en metod för att åstadkomma förändring.

Min ingång till den svenska arbetsmarknaden har varit via Miljonbemanning när jag flyttade tillbaka till Sverige för cirka 5 år sedan.

Moderator

Martin Weibull

Martin Weibull

VD på Intelliplan

Panelen

Malin Persson

Malin Persson

VD på Adecco Group Sverige

Mats Wernheim

Initiativtagare Jobbfestivalen

Martin Sjögren

Public Key Account Manager på Randstad

Hanifa Nalubowa

Karriärcoach och Konsult på Miljonbemanning

Vill du vara med i panelen?

Rulla till toppen

Föreläsning (analog jobbannons)
20 minuter på Jobbscenen

100 sittplatser, storbildsskärmar och ljudanläggning samt tekniker ingår. Jobbfestivalen kommer marknadsföra Jobbscenen och i möjligaste mån rikta marknadsföringen till kandidater baserat på de olika tjänster som arbetgivarna har. Självklart kan ni också bjuda in deltagare/jobbsökare.